Pagina's

dinsdag 18 april 2017

Happy Birthday mannen kaart



Hoi, daar ben ik weer.



Ik vond de paaskaart die ik zondag maakte zo leuk dat ik er nog een verjaardag variant op maakte. Een kaart voor een man nog wel, welke ik vaak best lastig vind om te maken. Maar niet met de Happy Celebrations set! Deze set is zo stoer en mannelijk dat je er zonder moeite een mannenkaart mee maakt.



Gebruikte stempelset: Happy Celebration



De Happy Celebrations staat in de voorjaarsgids en is nog gewoon te bestellen. De Metallics Sequins zijn ook van Stampin' Up! en in de uitverkoop nu van € 6,50 voor € 4,55 (zolang de voorraad strekt). A.s vrijdag plaats ik weer een bestelling bij Stampin' Up! dus als je wilt mee bestellen laat het weten. Wist je trouwens dat ook als je maar iets heel kleins wilt bestellen, dat gewoon kan? Desgewenst bewaar ik het voor je totdat je weer een andere bestelling hebt, om verzendkosten te besparen. Dan hamster ik gewoon voor je. (-; Je moet uiteraard wel alvast betalen.



Ook voor deze kaart gebruikte ik het nieuwe papierblokje Color Theory DSP. Dat kan ik pas vanaf 1 juni voor je bestellen, evenals de nieuwe Glitter Enamel Dots.



Leuk dat je (weer) langs kwam en tot de volgende keer.



6 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Heel mooi kaartje Margriet.Gr.joke

Syl(via) zei

Echt een gave kaart Margriet! Gr. Syl(via)

Je@net zei

Top...echt een leuke stoere kaart, Margriet!

Ellen zei

Ik heb even 'gespiekt. Echt een gave set die je hebt gebruikt, die grote happy is echt heel tof. Geweldige mannenkaart!

Colien zei

Kei stoer, erg gaaf!
grtz.Colien

Jantine zei

Heel erg gaaf, Margriet!
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...