Pagina's

dinsdag 11 april 2017

OnStage Live 2017 verslag + swaps
Wat gaat de tijd toch snel als je het leuk hebt.
Ik heb ontzettend genoten van OnStage in Amsterdam en weet gewoon weg niet waar ik moet beginnen met vertellen. Dit keer heb ik bewust minder foto's gemaakt en meer van het moment genoten.
Deze foto is net na aankomst genomen en zoals je ziet hebben de 6 dames uit mijn team er ook mega veel zin in. We kunnen niet wachten tot het feest gaat beginnen.
Met in onze nieuwe OnStage tas een nieuwe Nederlandse stempelset waarmee we onze thuis gebleven collega's een beetje plaagden. (-;Op donderdagavond mocht iedereen die de status Zilver Elite of hoger heeft genieten van een heerlijk diner in het Okura Hotel incl. een after party en een geweldige band.Op dag 2 moest ik het podium op om mijn € 100.000 Sales op zijn Amerikaans te vieren....

*** ZIE HIER GEEN FOTO ***

Ik geloof dat ik daarbij het wereld record over-een-podium-rennen verbroken heb. Gadsie wat vind ik het vervelend om zo in de belangstelling te staan. Een foto kon dan ook niet gemaakt worden van Zoef Zoef Margriet. (De gelopen tijd wordt binnenkort gepubliceerd in de nieuwste versie van het Guinness Book of Records.
Maar ik kreeg nog een herkansing voor mijn Gouden Titel en ben toen even blijven staan voor een foto-momentje....Stiekem toch wel een leuke herinnering.
Weet je wat? Ik beloof bij deze dat als ik over 20 jaar Platium Elite word ik dan een huppeltje/vreugdedansje op het podium doe. (-;
Toen ik samen met mijn collega's Janneke en Hélène een luchtje ging scheppen op het plein voor de RAI deden we gelijk maar een foto-shoot.

 


En tussen de bedrijven door moet er natuurlijk gesnaaid worden. Lekker zo'n chocolade muffin.

 

 Ook nog even op de foto met mijn teamleidster Miranda....
En een momentje met al mijn vrienden voor mezelf om een pre-order te doen voor de OnStage After Party die ik volgende week voor mijn team organiseer.....Bestellen is serieuze bussiness mensen! Ik wil tenslotte naar Alaska.
Vrijdagavond gezellig uiteten met mijn teammaatjes en Janneke....
En dan mijn swaps! Die maakte ik van lege embellishement doosjes die ik in de afgelopen jaren gespaard had met het idee 'daar doe ik nog een keer wat mee'. Dat vind ik echt het allerleukste om te doen. Van niets (afval) iets maken.
En wat zit er in? Toen ik een paar weken geleden in London toevallig in de M&M's store terecht kwam heb ik  M&M's in roze, grijs, wit en crème laten drukken. Precies de kleurtjes die bij mijn swap matchen.

De swap werd goed ontvangen en ik moet zeggen dat ik er zelf ook erg content mee was.Hieronder een live filmpje dat ik eerder op Facebook deed met de swaps die ik terug gekregen heb. Bekijk het onder genot van een bakje thee of koffie, want het duurt best even (maar dan heb je ook wat).
Tot zover mijn OnStage verslag. Mijn teamgenootjes en ik kijken er met heel veel plezier op terug.

Het waren Drie Dolle Dwaze Dagen....


Doei!


4 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een super leuk verslag! Gefeliciteerd met je mooie mijlpalen, je bent zo goed bezig! Heel gaaf. Op naar Alaska! (Als ik nou weer eens energie en knutselzin heb, bestel ik gauw weer wat bij je om een beetje mee te helpen aan dit doel ;-) ).

Joke de Wit zei

Dat ziet er gezellig uit Margriet.gr.Joke

Ellen zei

Wat een geweldig verslag! leuk om te lezen en naar de foto's te kijken. De gezelligheid straalt ervan af. En dan jouw swap... die M&M's... helemaal ge-wel-dig!!!

Linda Visser - van der Velden zei

Gaaf zeg, Margriet! Wat een heerlijk enthousiast verhaal om te lezen, volgens mij heb je genoten :D. Gefeliciteerd met je mijlpaal! Groetjes, Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...