Pagina's

vrijdag 28 juli 2017

Babyboom
En ineens was daar een babyboom. Een jongens babyboom welteverstaan.Ik vind het dan toch wel erg leuk om een persoonlijk cadeautje te geven. Zoals een rompertje bijvoorbeeld. Eén van mijn teamgenootjes had een zoontje gekregen dus voor haar maakte ik dit setje.
Op het houten veertje stempelde ik de naam van de baby met het Brushwork Alphabet en Archival Basic Black. Deze inkt is watervast dus vlekt niet.
De kaart is gemaakt met de geweldige set Little One. Ik maakte hem al eerder in het blauw, maar nu in de retired kleur Mint Macaron, omdat het veertje (ooit eens gekocht bij de Kwantum) ook Mint Macaron is.En nu ik toch bezig was, maakte ik dus gelijk maar 3 rompers met de Silhouette.


Dat ging in één moeite door. Leuke cadeautjes zo toch?Leuk dat je (weer) langs kwam en fijn weekend! 

6 opmerkingen:

Bernardine zei

Ze zijn hartstikke leuk!
Maar ik houd het maar bij echt beschreven rompers :-)
#handwerk

Joke de Wit zei

Heel mooi Margriet,altijd leuk om zo'n persoonlijk kado te krijgen.Gr.Joke

Colien zei

Heel mooie en persoonlijke kadootjes, stoer en gaaf!
grtz.Colien

Jantine zei

Heel leuke cadeautjes!
Groetjes,
Jantine

Sarah zei

Heel tof!!

Linda Visser - van der Velden zei

Onwijs leuk gedaan! Groetjes, Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...