Pagina's

zondag 23 juli 2017

Terug van weg geweestSawadee!Na een onvergetelijke reis en Incentive Trip zijn wij weer terug in Nederland en is het zo zachtjes aan tijd om weer aan het werk te gaan.Foto van internetVind je het leuk om te lezen wat we allemaal hebben meegemaakt dan kun je een uitgebreid reis/foto verslag op mijn Facebook Pagina vinden.Zoals gezegd is het tijd om weer aan het werk te gaan, maar ik loop eerlijk gezegd nog een beetje met mijn ziel onder mijn arm en weet niet waar te beginnen. Daarom eerst maar eens een opsomming van hetgeen er momenteel gaande is bij Stampin' Up!Bonus Days in juli
Nog een weekje krijg je voor elke € 60 die je in juli bestelt een Bonus Coupon t.w.v. € 6 (dat is toch 10%). Deze waardecoupon kun je in de maand augustus inleveren op elk product naar keuze.


Aantrekkelijke instapactie in juli
Nog 1 week de tijd om gebruik te maken van deze actie. Als je in juli nog instapt als demonstratrice krijgt naast het normale starterspakket (€ 175 kiezen, € 129 betalen) óók nog een Essentials Gift Pack t.w.v. € 87,50 helemaal gratis!
 
Je betaalt dus € 129 voor een pakket t.w.v. € 262,50. Altijd al demo willen worden? Dan is het deze week HET moment. Je krijgt standaard 20% korting op je bestellingen (over het bedrag excl. BTW). Hier kun je alle voordeeltjes eens op je gemak doorlezen. Daar vind je ook de link om in te stappen. Daisy en Pretty Label Punches/bundles
De Pretty Label punch en bundle zijn inmiddels weer te bestellen. Op de Daisy Punch moeten we waarschijnlijk nog tot half augustus wachten.


https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=143713https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=143715


Bestellen
Maandag 24 juli in de middag (morgen dus) doe ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen laat het dan voor morgen 12.00 uur weten mailtje of belletje (06-37330259). Ik verwacht je spullen dan de 2e helft van de week binnen.De komende week ga ik proberen om het e.e.a. op een rijtje te krijgen en wat creaties te maken. Ik heb in Thailand de najaarscatalogus en een heleboel nieuwe kerst stempelsets gekregen. Ik geloof dat ik daardoor een beetje in de war ben. Ik heb heel veel nieuwe producten uit de jaarcatalogus nog niet eens gebruikt! En dan al die mooie foto's die ik wil gaan scrappen......... Maar op welk formaat? 12", A4, mini-albums, traveljournaling...? En moet ik ze dan eerst ook nog allemaal bewerken? Waar moet ik beginnen? Help, ik zie echt door de bomen het bos niet meer. Tips zijn welkom! (-:Fijne zondag nog!3 opmerkingen:

Je@net zei

Ja soms gaat het allemaal zo snel dat je het zelf niet meer bij kunt benen. Lastig hoor...wat bij mij het beste werkt, is maar gewoon aan de slag gaan. Beginnen met een liftje of een sketch en zo ineens lukt het dan weer.
Nog een fijne zondag en succes ermee!

Marlieke zei

Welkom terug!
Foto's scrappen; tja.... wat vind je zelf het prettigste werken? Ik ken genoeg mensen die A4 heerlijk vinden. Zelf scrap ik veel liever op 12x12". Je kunt ook Memories & More nemen en dan het kleine album. Dat pak je weer makkelijker, ook al sheet klaar is. En dit formaat zal ook iets sneller klaar zijn..
Neem gewoon lekker een stempelset die je op dat moment aanspreekt en maak er iets leuks mee. Dan komt de rest daarna vanzelf' weer.

Sarah zei

Ik heb je verslag gevolgd op Fb. En volgens mij had je het onwijs leuk! ( Behalve op de voedselvergiftiging na .) Als ik niet weet wat te beginnen dan start ik met opruimen en dan kom ik vanalles tegen en komen de ideeën vanzelf. succes!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...