Pagina's

donderdag 27 juli 2017

Hello & Welcome | Daisy Punch



Hey hello,



Ondanks dat ik mijn inspiratie een beetje kwijt ben, moest er toch echt een welkomskaartje gemaakt worden voor een nieuwe teamgenoot.




Het kostte me echt heel veel moeite en eerlijk gezegd ben ik niet helemaal tevreden over het resultaat. Maar het is niet anders. Ik wilde toch z.s.m. een kaart versturen en de ontvangster was er blij mee. Daar gaat het om.









De achtergrond van deze kaart is met de Burlap achtergrond stempel gestempeld in Crumb Cake. Wat is die stempel gaaf hè? De grote Hello is een kant-en-klare Die Cut uit de Hello Friend Heat Embossing Kit. Ik maakte deze zwart met Basic Black. De tekst Welcome stempelde ik met het Labeler Alphabet in Crushed Curry. Die laatste is denk ik wel mijn meest gebruikte stempelset uit de huidige catalogus.



Dan nog even iets anders. De Daisy Punch en Bundle zijn weer bestelbaar!







Dit in tegenstelling tot hetgeen ik zondag schreef dat ze pas half augustus weer verwacht werden.




Wil je ze bestellen dan kan dat dus weer. De losse pons kost € 22 en de bundle € 38,50. Met de bundle ben je al een heel eind op weg naar de acties die er momenteel lopen bij een bestelling van minimaal € 60:
1.) Een tegoedbon van € 6 van Stampin' Up! die je in augustus kunt inwisselen en
2.) Een gratis pak A4 In Colors 2016-2018 Cardstock t.w.v. € 9,75 van mij.




De tegoedbonnen van Stampin' Up! zijn cumulatief, dus € 12 bij een bestelling van € 120, € 18 bij € 180 etc. Voor het gratis Cardstock geldt maximaal 1 pak per persoon. Klik voor de exacte voorwaarden hier.




Maandag 31-7 om 12.00 uur bestel ik weer. Wil je mee bestellen dan hoor ik het graag van je via de mail. Bellen mag ook: 06-37330259.





2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ondanks 'geen inpsiratie' toch een leuk kaartje geworden
grtjs,martina
x

Nancy Soetaert zei

Tof kaartje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...