Pagina's

zondag 16 juli 2017

Verjaardags vlaggetjeVandaag is mijn creatieve vriendin Marie-Claire jarig. Gefeliciteerd!Haar kaartje (of moet ik zeggen vlaggetje?) ging al voor mijn vakantie op 30 juni op de post met de mededeling op de envelop dat ze hem pas vandaag, op haar verjaardag mocht open maken. (Gniffel gniffel (-;)
 

Wederom een kaartje met als basis een kaartje uit de Memories & More Perfect Days set. Het vlaggetje emboste ik met de Sparkle Embossing Folder. Wat ben ik blij dat die in de collectie is gebleven.


Voor een feestelijk effect nog een klein glitter sterretje op een klein geribbeld labeltje. Ook verkrijgbaar bij Stampin' Up!Als jullie dit lezen zit ik in Kuala Lumpur en gaan we al weer richting het einde van mijn vakantie. Als je iets wilt bestellen, geef het dan gerust alvast door. Mijn mail slaat alles keurig netjes op en 24 juli gaat mijn eerste verzamelbestelling richting Stampin' Up! En je weet het hè? Bij elke € 60 aan bestellingen een Bonus Day Coupon t.w.v. € 6 die je in augustus kunt inleveren.Tot snel!


 

5 opmerkingen:

Je@net zei

Leuk idee om zo'n mooi vlaggetje als verjaardagskaart te versturen!

Jantine zei

Heel leuk, zo'n verjaardagsvlaggetje! Ziet er feestelijk uit.
Zou ze zich tot vandaag hebben weten te beheersen?
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Dit ziet er gaaf uit, zeg! Leuke details, zoals dat tagje en het glittersterretje. Zie op Facebook af en toe wat voorbijkomen, volgens mij ben je een fantastische reis aan het maken!

Miranda V zei

Super leuk idee om een vlaggetje op te sturen, hij ziet er geweldig uit!

Linda Visser - van der Velden zei

Wat super leuk gedaan! Leuk idee! Groetjes, Linda

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...