Pagina's

zaterdag 29 juli 2017

Inspiratie gevondenJoehoe, ik heb mijn inspiratie terug en weer een kaartje gemaakt dat naar mijn zin is!

Waar ik mijn Mojo terug vond?Niet op Pinterest, niet op Instagram, niet op Facebook, niet in de Stampin' Up! catalogus, maar bij Ikea. (-:Omdat ik mijn administratie alias internethoekje thuis graag wat wil opfrissen ging ik naar Ikea voor een nieuw bureau. Hetgeen ik in gedachten had vond ik er niet, want dat was technisch niet mogelijk, maar wat ik wel vond was een heleboel inspiratie.Er waren allerlei nieuwe showrooms ingericht en ik zag vooral heel veel groen. Mosgroen, grasgroen, olijfgroen, groengeel, mintgroen. Dit alles met een heel hoog oerwoud gehalte.foto van internet
foto van internet

En dat deed ne dan weer denken aan een verhuisberichtje dat ik vorig weekend op Instagram voorbij zag komen van mijn neef en zijn vriendin. Zij hadden hun nieuwe appartement precies in die kleuren groen ingericht.Foto van Puur IngeBij Ikea vond ik dus de inspiratie voor een kaart in de Stampin' Up! kleuren; Lemon Lime Twist groen, Old Olive groen, Tranquil Tide groen. Daarnaast werd ik geïnspireerd door een swap die ik een paar jaar geleden kreeg van Jenni Pauli.De stempelsets die ik gebruikte zijn Pop of Paradise, In the City en Text Ya Later.
Ik ben er echt blij mee.
Ondertussen heb ik met veel plezier nog wat meer kaartjes gemaakt. Ze moeten nog op de foto en volgen later.Het kan ooit raar lopen met je inspiratie. Als je het zoekt kun je het niet vinden. En juist als je het loslaat, iets anders gaat doen en eigenlijk helemaal geen tijd hebt, kom je het spontaan tegen. Heb jij dat ook?Voor nu genoeg geschreven. Vergeet niet dat je nog maar 2 dagen de tijd hebt om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke aanbiedingen die momenteel lopen. Klik hier en hier voor de details. En voor wie het gemist heeft, de Daisy Punch en Bundle zijn weer verkrijgbaar. Maandag om 12.00 uur bestel ik weer.Fijne zondag!5 opmerkingen:

Miranda V zei

Inspiratie vind je vooral onverwachts, niet zozeer als je er naar op zoek gaat denk ik. Super dat jij uit allerlei hoeken weer 'iets' plukte en daar dit verrassende en mooie werkje van maakte. Het staat ook allemaal weer te leuk op de foto, hopelijk brengt deze mood je nog veeeeel meer leuks!

Joke de Wit zei

Mooi kaartje Margriet,moet ik maar eens naar Ikea gaan.Gr.Joke

Je@net zei

Gave kleurencombi en een erg leuk kaartje, Margriet.
Fijn dat je inspiratie weer terug is.
Fijne zondag gewenst, dat moet nu toch wel lukken!

Jantine zei

Fijn dat je mojo er weer is, Margriet, wat je al niet vindt bij Ikea :-)
Mooie kaart!
Groetjes
Jantine

Marlieke zei

Erg leuk, Margriet! Fijn dat je je inspiratie weer terug hebt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...