Pagina's

maandag 18 september 2017

Team workshops


Vorige week hield ik 3 avonden achter elkaar workshops voor 24 van mijn teamleden.Vanuit het puntje van zuid-Limburg, de Randstad, Duitsland tot aan Waalwijk kwamen de dames naar Veldhoven toe. Een enkeling zelfs met gevaar voor eigen leven vanwege de code Oranje storm die er over Nederland raasde.


 
Ik kan je vertellen dat ik me SUper rijk en bevoorrecht voelde dat zoveel dames de moeite namen om 's-avonds nog naar Veldhoven te komen! Er werd geknutseld, gelachen, gegeten en gedronken, maar er werden ook hele persoonlijke verhalen gedeeld. Dit alles met een enorm respect naar elkaar toe. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik enorm TROTS ben op mijn team.Helaas ben ik door de drukte vergeten om actie-foto's van de avonden te maken. Jullie zullen het dus met een paar stillevens moeten doen. (-;Allereerst de gedekte tafel.De oplettende kijker en wellicht lange volger onder ons ziet dat mijn Sumbawa Liaan boven de tafel verdwenen is. Ik schreef er in 2010 dit artikel over. Na al die jaren was ik er op uitgekeken en wilde een wat modernere lamp. Dus haalde ik de tak eraf, hing Frank er het oorspronkelijk ook aanwezige 3e lampje weer terug bij en kocht ik een paar mooie 'gloeilampen'. Ik geloof niet dat ik ooit zo'n goedkope 'nieuwe' lamp heb gehad. Ik ben weer helemaal hip! (-:

 

Maar goed, terug naar de team-avonden. De bedoeling van de avond was dat we met de Memories & More Merry Little Christmas kaartjes een mini-album gingen maken.
Ik maakte voor alle verpakkingen een doosje met het Envelope Punch Board.Mijn Dear Husband bevorderde ik tot Vouw Meester. Hij mocht van mij alle vouwen vouwen.


Helaas nam hij na afloop van het karwei ontslag....


Hij wil alleen nog maar Big Shotten. (-;


Ik decoreerde de doosjes met de Winter Wonder Embossing Folder en Smitten Mittens Bundle.


Dáár waren dus alle wantjes voor die jullie de afgelopen week voorbij zagen komen.


Ook maakte ik nog iets lekkers voor al mijn Sweeties. Het zit hem immers in The Little Things. (Hé, da's toevallig, zo heet de gebruikte stempelset ook.) Dit idee had ik gezien bij mijn Duitse collega Helga Hopen.


Zoals gezegd maakten we dus een mini-album met de Memories & More kaartjes. Tevens had ik nog 4 voorbeeld kaarten gemaakt en waren er nog meer dan genoeg kaartjes over om extra kerstkaarten te maken.


Ik geef deze workshop nog een keer voor klanten e/o andere belangstellenden op zaterdag 4 november. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Klik hier voor meer info.Wat we precies gemaakt hebben hou ik dus nog even geheim.Tot zover het verslag van de teamavonden, ik heb genoten. Mocht je er een volgende keer ook bij willen zijn; ik ben nog altijd op zoek naar nieuwe teamleden!Leuk dat je langs kwam en ik wens je een fijne week toe.
 

5 opmerkingen:

Je@net zei

Klinkt als een fijne avond met super gave projecten!

Anne zei

Wow het ziet er allemaal erg gezellig uit, en volgens mij hebben jullie leuke dingen gemaak!
Groetjes Anne-Marie

Ellen zei

Wat ziet alles bij jou er toch altijd tot in de puntjes verzorgd uit!

alma.heijenk@gmail.com zei

Ik sluit me helemaal bij de vorige opmerkingen aan, alles zo keurig verzorgd, mooie projecten en veel gezelligheid zo te lezen.

Marlieke zei

Ook stillevens zijn leuk om te bekijken hoor! Wat heb je er weer mooi verzorgde avonden voor je teamleden van gemaakt. Leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...