Pagina's

woensdag 4 oktober 2017

Vitamine Sea en back to workOlá! We zijn weer terug van een last-minute Portugal. Degene die me op Facebook volgen hebben de foto's wel voorbij zien komen. Maar speciaal voor degene die geen Facebook hebben hier 2 collages  om je een indruk te geven.

Het was heerlijk relaxt en ik heb even goed kunnen bijtanken, wat heel erg nodig was. De Vitamine Sea doet meer goed, dan alle medicijnen die ik voorgeschreven krijg.


Maar aan alle mooie dingen komt een einde. Ik ben al weer aan het werk en de binnengekomen bestellingen zijn inmiddels verwerkt en op de post. De voorbereidingen voor Stampin' Up!'s Ronde Tafel bijeenkomst van morgen en overmorgen zijn ook gedaan. De opdracht is 7 labels mee te nemen en 3 kaarten die nog niet af zijn... Wat we daarmee gaan doen mag Joost weten.


Voor de Ronde Tafel bijeenkomst moet je uitgenodigd worden door Stampin' Up!. Welke criteria daarvoor precies gelden is mij niet bekend. We gaan in ieder geval met een 13-tal collega's brainstormen over een heleboel zaken. En dus iets met die onafgemaakte kaarten doen....  Ik ben verder helemaal niet nieuwsgierig hoor! (-;Zojuist heb ik ook nog een nieuwsbrief vol met interessante aanbiedingen verstuurd. Sta je nog niet op mijn lijst, maar wil je mijn nieuwsbrief wel graag ontvangen, stuur me dan even een mailtje. Wees gerust, je gegevens zijn veilig bij mij en ik zal je nooit spammen. Die aanbiedingen kun je trouwens ook hier terug vinden.


A.s. zaterdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen (denk aan al die aanbiedingen) stuur me dan uiterlijk vrijdagavond een mailtje met de namen en artikelnummers van de producten die je wilt bestellen.

4 opmerkingen:

Je@net zei

Mooie foto's, Margriet. Kan me voorstellen dat je genoten hebt.
En veel plezier bij de Ronde Tafel bijeenkomst!

Ellen zei

Vakantie in Portugal, heerlijk! De foto's zien er geweldig uit. En nu proberen thuis nog zo lang mogelijk het vakantiegevoel vast zien te houden. Succes daarmee en natuurlijk ook gewoon veel plezier met je SU-werkzaamheden.

Jantine zei

Ziet er uit als een heerlijke vakantie! Lekker dat je genoten hebt, Margriet!
Veel plezier bij de ronde tafel bijeenkomst.
Groetjes
Jantine

Colien zei

Jaloersmakende foto's ;-) Fijn dat jullie genoten hebben, heerlijk!
Jammer dat we elkaar net mis liepen in Den Bosch... Veel plezier bij de Ronde Tafel!
gtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...