Pagina's

dinsdag 9 januari 2018

A little treat for someone sweetTijdens Sale-a-Bration is het bijzonder aantrekkelijk om een Stampin' Up! party te geven. Morgen mag ik weer op pad. En als het ook maar even kan, dan heb ik een aardigheidje voor de gasten bij me. Dat is altijd leuk en lekker (zowel letterlijk als figuurlijk) binnenkomen.Deze keer maakte ik een klein houdertje met daarin een Ferrero Rocher bonbon.
Ik heb ze wel eens vaker op het internet voorbij zien komen, maar ik weet niet wie het als eerste heeft bedacht. Het enige dat je voor de basis hoeft te doen is een strook designpapier van 5 x 18 cm te snijden en te rillen op 7 en 11 cm. Beide uiteinden van de strook heb ik gestanst met de Scalloped Tag Topper Punch van Stampin' Up! De bonbon plakte ik vast met Fast Fuse.Scalloped Tag Topper Punch € 28
Het kleine stempeltje komt uit de nieuwe set A Good Day en staat in de voorjaarscatalogus.
A Good Day Stampin' Up! € 23Deze 13-delige set kost in de rubberen versie € 23. Het ijsje kleurde ik in met de Stampin' Blends Calypso Coral en Crumb Cake.
En zie je het kleine schulp randje rond de stempel? Dat is ook een nieuw product. Ik heb het geponst met de 1 1/8" Scallop Circle Punch. Deze oerdegelijke basis pons is echt een must-have in je collectie en kost € 19,50.
Scallop Circle Punch 1 1/8" Stampin' Up! € 19,50
Hopelijk valt mijn presentje morgen in de smaak. Ik heb in ieder geval mijn best gedaan. (-:2 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er super leuk en gezellig uit, Margriet. Zeker weten dat dit morgen in de smaak gaat vallen.
Alvast veel plezier gewenst!

kaneeltje zei

Jouw presentje zal vandaag zeker in de smaak vallen, die bonbons zijn onweerstaanbaar (😜).
Veel succes met je party!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...