Pagina's

dinsdag 30 januari 2018

Heel Holland Stempelt Teamdag Bij Margriet Deel IEindelijk was het dan zover. Afgelopen zondag was het weer tijd voor de grote teamdag van Team Bij Margriet.Dit keer met als thema Heel Holland Bakt Stempelt.Omdat ik zelf graag naar het programma Heel Holland Bakt kijk, had ik al eens vaker aan dit thema gedacht en toen ik in november de Apron of Love schortjes in de voorjaarscatalogus zag staan, nam ik het besluit. Dit gaat het worden!Dus ging ik de afgelopen weken hard aan het werk om het e.e.a. in stijl te kunnen decoreren.Ik bakte koekjes van eigen deeg, welke heel veel werk en niet te pruimen waren, dus daar zag ik na 1 bakblik verder vanaf. (-;


Verder ging ik kringloopwinkels langs en deed een oproepje op Facebook voor oude bakblikken.

Deze hing ik aan de muur en plantte er bloemetjes in voor op de tafels.Ook maakte ik voor iedereen een Heel Holland Stempelt schort.


Dat wil zeggen.... ik kocht de schorten en sneed met mijn Silhouette de teksten uit en bedrukte ze zelf. Ook de namen van alle gasten.
Oepsie, ik had me wel even verkeken op de hoeveelheid werk, maar had het er graag voor over.De schorten verpakte in een mooie gebaksdoos, welke mijn lieve teamlid Mary voor me geregeld had.

Om 10.00 uur opende mijn Secret Guest collega demo Janneke de Jong de deur voor alle gasten.

Omdat ik altijd wel in ben voor een geintje en ik dit jaar geen naamkaartjes had gemaakt, bedacht ik dat de gasten dit mooi zelf konden doen. Grinnik.Dus had ik als vrije opdracht dat iedereen een papieren bakkers/koksmuts kon bestempelen met de eigen naam. Ik maakte er alvast één als voorbeeld.

Heart Happiness Stampin' Up!Iedereen moest hem verplicht ophouden de rest van de dag.....Nee hoor! (((-;


Maar geloof me als ik zeg dat het voor even hilarisch was.


Natuurlijk moest er ook een groepsfoto gemaakt worden.


Hahaha, zie 34 dames maar eens zo gek te krijgen!! ((-:
Met de mutsen deden we ook een spelletje 'petje op, petje af', of in dit geval beter gezegd 'mutsje op, mutsje af'. De laatste die overbleef kon een leuke stempelset winnen.

En uiteraard moest ik zelf ook aan dit tenue geloven. Proest, een betere foto is er niet.Natuurlijk werd er ook geswapt. Een swap met een opdracht deze keer, welke we samen in één  boekje verwerkte. Janneke verzorgde een technische opdracht en ook hadden we 5 spektakelstukken om maar in Heel Holland Bakt termen te blijven.Maar daarover in latere berichten meer.


Hou mijn blog echt in de gaten, ik beloof dat het de moeite waard is!!
7 opmerkingen:

kaneeltje zei

Wat heb je er weer een hoop werk van gemaakt,SUper leuk! Ben nieuwsgierig naar deel 2 🤗

Anne zei

Zo dat ziet er allemaal SUperleuk uit!
Met Holland bakt heb ik HELEMAAL niks, met Holland STEMPELT des te meer!
Groetjes Am

Colien zei

Wat heb je het allemaal weer top verzorgd, tot in de puntjes, elk detail: superleuk! Tof idee om zo'n actueel thema te benutten, al is stempelen wel wat anders dan bakken, maar prima om dezelfde termen te gebruiken, heel leuk idee!
grtz. Colien

Ellen zei

Dit ziet er echt allemaal tot in de puntjes verzorgd uit! was vast een fantastische dag!

Nicole Parmentier zei

Jhee wat een werk heb je er van gemaakt. Het ziet er allemaal fantastisch verzorgt en super gezellig uit!

Je@net zei

Oooooooh....wat ziet dat er allemaal super gaaf uit, Margriet. Wat een werk had je ervan gemaakt, geweldig mooi en verzorgd. Mutsje...euh petje af!

Marlieke zei

Maar Margriet!! Dit is echt wel weer HE-LE-MAAL af allemaal he?! Wat bijzonder leuk!!! Zo creatief. Zo leuk! Mijn complimenten. En bakblikken als bloempot; ik vind het geniaal bedacht!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...