Pagina's

woensdag 24 januari 2018

Stilte voor de storm


A.s. zondag is het weer tijd voor mijn grote (met een zachte G) teamdag.Dit keer maken we allemaal een soort van visitekaartje voor elkaar als swap en er is een klein wonder geschied.....Reeds 6 dagen voor aanvang was mijn (toch echt wel zeer bewerkelijke) swap af. (((-:
Ik kan niet wachten om te zien wat iedereen ervan gemaakt heeft!Verder is het nu even rustig op mijn blog i.v.m. de voorbereidingen voor zondag. Kom je volgende week terug om de resultaten te bekijken?
 

2 opmerkingen:

Colien zei

Oeh, wat een toffe kleur bij kraft en zwart/wit!
Ben benieuwd naar het resultaat. Geniet van je teamdag!!
grtz.Colien

Helen zei

Goed bezig! Ik zou zeggen tijd om te genieten van een GEWELDIGE teamdag

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...