Pagina's

woensdag 3 januari 2018

Kleine pakketjes papier voorjaarscatalogus 2018Omdat niet iedereen een heel pak design papier wil/kan afnemen, heb ik weer een heleboel kleine setjes van 6" x 6" voor jullie gemaakt. Alle pakketjes komen netjes verpakt in een cellofaantje. Het papier wordt met de hand gesneden, dus een minimale afwijking in de maat kan mogelijk zijn.Wil je setjes van me overnemen stuur me dan een mail met de naam PLUS het betreffende nummer van de setjes die je wilt1. 6 velletjes Myts & Magic Specialty Designer Series Paper € 2,20

2. 6 velletjes Petal Passion Designer Series Paper € 1,95

3. 12 velletjes Picture Perfect Party Designer Series Papier € 3,20

4. 6 velletjes Sweet Soirée Specialty Designer Series Paper € 2,20

5. 12 velletjes Tutti-Frutti Designer Series Paper € 3,20

6. 6 velletjes True Gentleman DSP € 1,95

7. 3 velletjes Paper Glimmer Myts & Magic. € 2,35 (Kleuren: Iridescent, light green, turquoise)


Voor de liefhebber heb ik ook het mooie Night Of Navy 3/8" (1 Cm) Corduroy Ribbon per hele meter te koop. Dit prachtige zachte lint is heel soepel en voelt aan als velours. 


8. Night Of Navy Corduroy Ribbon € 1,20 per meterMet de kleine pakketjes ben je iets meer kwijt dan als je een groot verpakking afneemt. Dit komt omdat ik veel tijd kwijt ben met op maat snijden en verpakken van de setjes, extra administratie en verzenden. Verzendkosten zijn voor de koper. Wil je me helpen? Bestel dan a.u.b. uitsluitend via de mail en met de nummers erbij en niet via WhatsApp of Facebook-chat. Ik verstuur het papier 2 x in de week en wel op dinsdag en vrijdag, mits betaald natuurlijk.Het verzenden van de pakketjes papier kan uiteraard gecombineerd worden met een bestelling bij Stampin' Up! 6 en 10 januari plaats ik weer verzamelbestellingen. 1 opmerking:

Helen zei

Helemaal leuk weer; you've got mail :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...