Pagina's

woensdag 3 januari 2018

Voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration begonnen


We hebben er lang naar uitgekeken en eindelijk is het dan zover. De nieuwe voorjaarscatalogus staat online en de leukste actie van het jaar Sale-a-Bration is begonnen. Onderstaand in een korte samenvatting de belangrijkste info.De voorjaarscatalogus online bekijken? Klik hier of op de afbeelding.Er zijn 2 nieuwe Nederlandse stempelsets. Klik op de titels voor de afbeeldingen:
- In bloemetjes zetten
- FeesttaartBij elke bestelling vanaf € 60 die je t/m 31-3 doet mag je een gratis product uit de Sale-a-Bration ( SAB) folder uitkiezen. De folder online bekijken? Klik hier of op de afbeelding.Ook is er een Nederlandse SAB set (gratis bij bestelling vanaf € 120). Klik op de titel voor de afbeelding:
- Beste wensenHeb je liever een papieren exemplaren van de catalogus en folder, dat kan. Tegen vergoeding van de verzendkosten van € 3,32  stuur ik ze naar je toe of ik stuur ze gratis met een bestelling mee.


 

 

Demonstratrice worden/bestellen met korting

Ook heeft Stampin' Up! weer een geweldig aantrekkelijke starters-actie gedurende de Sale-a-Bration.
Als je tijdens de SAB demonstratrice wilt worden, dan mag je voor €175 producten uitzoeken en betaalt er slechts €129 voor. Bovendien mag je ook nog eens GRATIS 2 stempelsets uit de lopende catalogi kiezen.

Daarnaast krijg je nog een gratis bussiness pack met 8 jaarcatalogi, 8 voorjaarscatalogi, 8 SAB folders en een pak bestelformulieren. Alles wordt kostenloos naar je toegezonden. En het leuke is, je hoeft geen workshops of party's te houden als je dat niet wilt. Je kunt ook voor jezelf instappen om zodoende toch 20% (of meer) korting op je bestellingen te krijgen. Misschien een idee om samen met je knutsel-vriendin(nen) te doen? Er zitten écht geen addertjes onder het gras.

Ik zou het in ieder geval heel leuk vinden om het gezelligste team van Nederland te mogen uitbreiden. Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met me op via de mail of telefoon 06-37330259.

 

 

Extra rewards

Tijdens de SAB is het extra aantrekkelijk om een Stampin' Up! party te organiseren. Wordt er op zo'n party voor meer dan € 275 besteld, dan mag je bovenop de normale 10% aan rewards nog eens voor € 27 extra gratis producten uitkiezen. Dit geldt overigens ook als je geen party geeft, maar individueel een bestelling doet. Hieronder een schema van hetgeen je kunt verdienen.
Papierpakketjes

Zoals je misschien al hebt gezien staat er weer heel veel leuk nieuw designpapier in de voorjaarscatalogus. Omdat niet iedereen een heel pak design papier wil/kan afnemen, heb ik een kleine setjes van 6" x 6" voor jullie gemaakt. Zie hiervoor mijn bericht later op de dag.Zo, dat was het dan. Een heleboel info. Heb je vragen, laat het met weten. Ik beantwoord ze graag. Wil je iets bestellen, dat kan natuurlijk ook. Stuur me dan een mailtje. Zaterdag 6 januari om 16.00 uur bestel ik weer.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...