Pagina's

zondag 11 maart 2018

Journal pagina 2 | Koud


Dus ik was een journal begonnen.Al snel had ik in de gaten dat ik niet te nauw moet kijken, omdat er anders veel te veel tijd in gaat zitten. En die tijd die heb ik niet.


Eigenlijk had ik ook nog over de commotie rondom het wel/niet bijvoeren van de 'wilde' dieren op de Veluwe willen schrijven. Vandaar de washitape met de hertjes onderaan de pagina's. Maar dat was ik helemaal vergeten. Misschien moet ik me proberen aan te wennen om Post-It blaadjes te plakken met de onderwerpen waarover ik die dag/week wil schrijven. Oh nee, daar gaan we weer; ik MOET niks!!Gelukkig maar dat ik mezelf geen verplichtingen heb opgelegd. Want anders zou ik nu al een week achter lopen. (-:Leuk dat je langs kwam en een fijne zondag nog!
2 opmerkingen:

Je@net zei

Weer een super leuke en gezellige pagina, Margriet.
Toch wel erg leuk zo'n journal. Zal ik volgend jaar ook.....? Mmmh, in elk geval nog een klein jaar de tijd om te brainstormen over hoe ik het wil hebben. Elke week, of beter elke maand en hoe wil ik dan dat het eruit gaan zien, groot of klein? Ik denk er nog even over!

alma.heijenk@gmail.com zei

haha ik was ook begonnen maar ondertussen loop ik al en 4 maanden achter... gestopt dus. kostte me teveel tijd. waar ik chronisch gebrek aan heb.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...