Pagina's

maandag 12 maart 2018

RommeldagVandaag heb ik een rustige rommeldag thuis. Dat was hard nodig. Ik had weer veel te veel gedaan de afgelopen weken en dat heeft meteen zijn weerslag op mijn gezondheid. Even pas op de plaats dus Margriet!Op zo'n rommeldag rommel ik thuis rustig wat aan. Zoals de was wegwerken, wat kleine administratieve klusjes doen, een beetje opruimen enz. Het zonnetje scheen deze ochtend hier in Veldhoven, maar ik twijfelde of ik de was buiten te drogen zou hangen. De temperatuur was er niet naar en de weer-app geeft de hele middag bewolking aan. Ik heb hem dus toch maar binnen op gehangen.En met wat restjes op mijn bureau plakte ik deze tag even snel in elkaar.


Niks bijzonders maar ik dacht ik laat hem toch even aan jullie zien.Wist je trouwens dat Veldhoven tijdens de carnaval Rommelgat heet? Misschien dat ik daarom wel zo van rommelen hou. (-:Welnu, dit was een beetje een rommelig, onsamenhangend bericht, maar ik ga toch weer lekker verder met rommelen. Ik wens jou ook een fijne rommelige rommeldag!
4 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er weer gezellig uit, Margriet.
Doe het rustig aan en geniet van je rommeldagje!

Nicole Parmentier zei

Wat zijn ze leuk deze beestjes, vooral de eekhoorn vind ik een schatje! Maar goed dat je was niet buiten hangt. Hier in Nuenen regent het pijpenstelen!!

alma.heijenk@gmail.com zei

haha fijn zo'n rommeldagje. heerlijk. leuke tag.

Jantine zei

Heerlijk om van restjes zoiets moois in elkaar te knutselen. En rommeldagen: ik ben er dol op. Ik heb ze te weinig naar mijn zin :-)
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...