Pagina's

donderdag 19 april 2018

Info nieuwe catalogus + gratis make-and-take

Op vrijdag 18 mei om 19.00 uur en zaterdag 19 mei om 14.00 uur kunnen alle klanten die het afgelopen half jaar voor minimaal € 30 bij mij besteld hebben een gratis jaarcatalogus komen afhalen en een gratis make-and-take doen. Tevens kun je al een boel nieuwe producten in het echt bekijken, aanraken en bewonderen. Daarnaast probeer ik weer zoveel mogelijk voorbeeldjes met nieuwe producten te hebben gemaakt. Want ik het echt kijkt het toch heel anders als in de gids!
Wil je aan de make-and-take deelnemen dan kun je opgeven via de mail, maar wacht niet te lang, want vol=vol! Aan degene die het afgelopen half jaar niet (meer) bij me besteld hebben betalen vraag ik een bijdrage van € 4 voor de catalogus en make-and-take. Koffie/thee is uiteraard inbegrepen. Maar doe je die dag een bestelling van minimaal € 30, dan zijn ook voor jou de make-and-take en gids gratis!! Collega demonstratrices zijn van deelname uitgesloten.
Heb je geen tijd of zin voor de make-and-take, maar wil je wel een catalogus komen afhalen, dan kan dat natuurlijk ook. Je bent dan welkom op vrijdag 18 mei tussen 18.00 en 18.30 uur en op zaterdag 19 mei tussen 13.00 en 13.30 uur of op afspraak. Gratis voor klanten die het afgelopen half jaar bij me besteld hebben en € 2,50 voor de rest.
Klanten die het laatste half jaar vanaf € 30 bij me besteld hebben, maar te ver weg wonen om af te halen of verhinderd zijn kan ik op verzoek en tegen een tegemoetkoming van € 2 voor de verzendkosten een nieuwe catalogus toesturen. Indien gewenst, stuur me dan een mailtje met daarin je naam en adres(!), dan stuur ik hem vanaf 10 mei op. Doe je na 1 mei een bestelling, dan krijg je de nieuwe gids automatisch en gratis meegestuurd bij je bestelling.
De nieuwe catalogus komt op 1 juni online te staan. Helaas mag ik geen gidsen naar België sturen, maar afhalen is uiteraard geen probleem. Graag zelfs!
Zo, dat was weer een heleboel informatie. Heb je vragen laat het me weten en ik beantwoord ze graag.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...