Pagina's

zondag 29 april 2018

Terug van weggeweest | Bundles met gratis productenHet was even stil op mijn blog. Voor wie me volgt op Facebook of Instagram had vast al mee gekregen dat we een weekje naar Ibiza zijn geweest.


Het was er heerlijk!


Ik had ook wat te knutselen mee genomen voor het geval het slecht weer zou zijn. Dat was het niet, maar ik heb toch geknutseld. (-:
Ik maakte wat bedanklabels met de Fruit Basket Bundle. De 25-delige stempelset Fruit Basket + 4 (!) schattige Itty Bitty Fruit ponsjes (aardbei, peer, ananas en meloen) zijn nog steeds verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt en tot uiterlijk 1 juni. Zo jammer, want deze zomerse set is echt leuk en ook nog eens redelijke geprijsd: € 42,25 als bundle.
Ook nam ik mijn journal en wat stiften mee. Ik begon thuis aan deze pagina en maakte hem heel toepasselijk op Ibiza af. Het klavertje vier is één van mijn allereerste SU stempels, maar al jaren uit de collectie.

Niet helemaal tevreden (wat is tekenen toch moeilijk), maar toch ook nog een dubbele pagina gevuld over Ibiza.
Na thuiskomst meteen 3 dagen een volle agenda en een voor- en achtertuin vol met buxusrupsen. Ik kon dus direct weer aan de bak.
Daarbij is het nu ook echt weer de hoogste tijd om terug aan het werk te gaan. Er ligt al weken een pre-order op me te wachten om mee aan de slag te gaan. De nieuwe catalogus komt er immers aan en daar komt een heleboel bij kijken. Voor wie zin heeft om op 18 of 19 mei naar mijn Catalogus Launch Party te komen; er is nog plek. Lees er hier alles over.
A.s. woensdag 2 mei plaats ik weer een verzamelbestelling. Gedurende de maand mei is het voor jou als klant al mogelijk om een paar exclusieve bundles met producten uit de nieuwe catalogus te bestellen. Alleen in mei krijg je daarbij gratis producten. Klik hier of op de foto voor een filmpje met uitleg over deze exclusieve bundles.
https://youtu.be/YPHInF9q41Q
Klik hier voor een PDF van de flyer en de prijzen. Helaas is het in mei nog niet mogelijk om de producten uit deze suites los te bestellen. Dat kan vanaf 1 juni, echter de gratis producten bij aanschaf van een bundle zijn dan verdwenen.Voor het gemak nog even de prijzen en gratis producten op een rijtje:

- Just Getting Started Bundle € 68,50 (Gratis: Very Vanilla Notecards + Envelopes)

- A Little More, Please € 110,75 (Gratis: Very Vanilla Envelopes + Share What You Love Embellishments kit)

- Gotta Have It All € 154,50 (Gratis: Very Vanilla Envelopes + Share What You Love Embellishments kit + Statement of my Heart Stamp)
Tip: Mocht je overwegen om deze Share What You Love Suite aan te schaffen, dan kun je dat vanwege de gratis producten uiteraard beter in mei doen, dan wachten op de nieuwe catalogus.


Ook kun je vanaf 1 mei al de nieuwe In Color Inkt Pads bestellen. Als bundle van 5 krijg je 10% korting en betaal je € 40,50.
En ja, de slimme rekenaar onder ons heeft dan al uitgerekend dat 1 inktpad normaal dus € 9 gaat kosten.... Dat klopt, de inktpads worden helaas € 1* per stuk duurder met ingang van de nieuwe catalogus. (* correctie 30-4) Daarvoor krijg je wel een verbeterd design. De nieuwe inkt pads hebben de volgende voordelen:
- ze zijn stapelbaar
- deksel is eenvoudiger te openen
- er is een speciaal middel toegevoegd dat 'bubbels' op de inkt moet voorkomen
- nemen minder ruimte in beslag
- een extra sticker voor in het doosjeNou, ik hoop dat ik jullie weer helemaal heb bijgepraat en probeer nog deze week met voorbeeldjes van nieuwe producten te komen.
Ik wens je een fijne week tegemoet!
Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...