Pagina's

woensdag 11 april 2018

Swaps OnStageHaidiehai,Graag wil ik jullie de swap-cadeautjes laten zien die ik maakte voor mijn teamgenootjes op OnStage en enkel VSP's (Very Special Persons).Allereerst stempelde ik een heleboel tags met Versamark en emboste de tekst met wit embossingpoeder. Het lampje stempelde ik met zwart, knipte het uit en plakte het met wat 3D foampjes op.


De stempelset die ik gebruikte heet Watts Of Occassions en gaat jammer genoeg uit de collectie. Hij kost € 24 en is nog te bestellen zolang de voorraad strekt.Stampin' Up! Watts Of Occassions € 24Bij diverse vestigingen van de Kwantum kocht ik leuke lampjes welke je met een druk bovenop de knop aan en uit kunt zetten. (NB de Kwantums Veldhoven, Eindhoven, Son, Helmond en Tilburg zijn uitverkocht. Daar zorgde ik voor. (-;)


Ik pakte de lampjes leuk in en nam ze mee naar OnStage waar ze goed ontvangen werden en erg vrolijk op tafel stonden.Natuurlijk bewaarde ik ook een lampje voor mezelf. Deze staat te schitteren op mijn nieuwe kastje in de gang met daarbij een mooie, bijpassende tekst op mijn eveneens nieuwe letterbord.
Voor de tekst werd ik geïnspireerd door een gedichtje van Atelier Sukha.Leuk dat je langs kwam en een fijne dag. Ik hoop dat jij vandaag ook iemands lichtpuntje kunt zijn.
4 opmerkingen:

Je@net zei

Wat super gaaf en origineel, Margriet. Heel erg leuk gedaan!

Colien zei

Weer heel toffe cadeautjes, jij weet er altijd weer iets leuks en origineels van te maken!
grt Colien

Jantine zei

Mooi!

Nicole Parmentier zei

Wat een geweldig leuk weggevertje Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...