Pagina's

maandag 9 april 2018

OnStage verslagjeHoi, hoi,Daar ben ik weer na een heel druk, maar super enerverend weekend. Zoveel te vertellen, maar zo weinig tijd. Wie me op Facebook volgt heeft al wel het e.e.a. voorbij zien komen. Hier nog even in het kort.Het begon er vrijdagmiddag mee dat ik in het verkeerde hotel stond. Ik had Van der Valk Houten in mijn hoofd (daar hadden we al meerdere SU bijeenkomsten gehad) en was daar op de automatische piloot naar toe gereden, maar ik moest in Utrecht zijn. Grinnik.Gelukkig kon ik er om lachen, was voor de verandering eens ruim op tijd weg gereden en had de hotelkamer wél in het juiste hotel geboekt. Ik was er al vroeg, want ik moest repeteren voor de presentatie die ik op zaterdag mocht geven.'s-Avonds was er CentreStage. Dit is een soort van etentje/feestje als beloning voor demonstratrices die Zilver Elite of hoger zijn. Omdat Stampin' Up! dit jaar 30 jaar bestaat was er gevraagd of we gekleed als in 1988 wilden komen.Nou, dat hoef je deze carnavals-liefhebster natuurlijk geen 2 x te vragen. Hartstikke leuk vind ik dat, dus ben ik de kringloopwinkels afgelopen voor een Madonna outfit en liet ik mijn haar nog wat groeien..... bestelde ik een pruik. Het was zo leuk! Sommigen herkenden me niet eens. ((-:


Mijn upline Miranda Mols mocht er ook wezen. Zij had de carnavalskleren van mijn toen 13-14 jarige dochter aan (wat een lijntje heb je dan hè?) en de rolschaatsen van haar dochter. Die rolschaatsen heeft ze de hele avond aangehouden en er zelfs eten van het buffet mee gehaald. We hebben zo gelachen die avond, vooral ook om de reacties van mede-hotelgasten.De decoratie van de zaal was ook in jaren 80 stijl. Onze manager Damir was nog even bang dat er niemand aan de oproep om verkleed te komen gehoor zou geven, maar hah, dan kent hij ons nog niet. Hier een foto van de (nieuwe) Toppers.Herken je ze? V.l.n.r. Janneke de Jong, Ik Zij De Gek, Hélène den Breejen en Carmen Morris. Leuk om te vermelden is dat Hélène dezelfde pruik naar dezelfde kapster was geweest als ik. (-;
En een foto van ons allemaal.Wat je op de foto niet ziet is dat ik halverwege de avond mijn kringloop-hakjes heb uitgetrokken. Pffffft mijn tenen doen er nog zeer van.We kregen nog een leuke tas en allerlei cadeautjes, maar ik mag nog niet alles laten zien.Na een veeeeel te korte nacht, met maar 2 uurtjes slaap begon zaterdag dan OnStage.Het was dit keer om diverse redenen écht bijzonder. Op de eerste plaats omdat Stichting Ambulance Wens het mogelijk had gemaakt dat een van mijn teamleden aanwezig kon zijn.Graag wil ik Ambulance Wens, de vrijwilligers, haar zwager, Stampin' Up!, maar ook mijn teamleden en alle andere demonstratrices bedanken die Charlotte een onvergetelijke dag hebben bezorgd. JULLIE ZIJN ALLEMAAL TOP!!!! {typt zij met tranen in de ogen.}. Onderstaand een teamfoto, inclusief Charlotte, die voor het eerst haar teamgenootjes ontmoette.


Wat de dag ook nog extra bijzonder voor mij maakte is dat ik dit keer een presentatie mocht/durfde te geven. Als iemand mij 5 jaar geleden had gezegd dat ik zaterdag voor zo'n 225 demonstratrices een presentatie zou geven, dan was ik gillend hard weg gerend, want dat had ik tot voor kort echt nooit gedurfd.Maar als ik iets geleerd heb tijdens mijn 5 jaar als demonstratrice dan is het wel 'zeg nooit nooit'. 


Kijk. Want daar zit ik dan! En ik vond het nog leuk om te doen ook.
Mijn tip voor alle demo's is dan ook om af en toe eens uit je comfortzone te gaan, want dan kom je op plaatsen, zowel letterlijk als figuurlijk, die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. (-;
Wel, tot zover mijn verslagje van OnStage. Ik mag nog geen inhoudelijke informatie delen. Die volgt zo spoedig mogelijk. Tot snel. xxx


4 opmerkingen:

Jantine zei

Heel gaaf, Margriet! Klinkt als een geweldig weekend.
Wat goed dat je een presentatie hebt gegeven!
Lekker nagenieten nu...
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Leuke foto's! Zo te zien hebben jullie een geweldig weekend gehad!

Happy Earl Grey zei

Geweldig!

kaneeltje zei

Ziet er allemaal gezellig uit! En TOP dat je uit je comfortzone bent gestapt, jammer dat ik daar nou niet bij was.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...