Pagina's

maandag 6 augustus 2018

VerjaardagspostSorry mensen. Ik heb mijn blog een beetje verwaarloosd de laatste tijd. Dit omdat ik me enigszins aan een offline-zomer-dieet probeer te houden, zeg maar. Niet dat dat echt lukt, maar alle beetjes helpen. Ik heb er steeds meer moeite mee om mijn 3 Social Media kanalen up to date te houden. Ik ga de draad weer een beetje proberen op te pakken. Er moet tenslotte zo langzamerhand weer brood op de plank komen. Mocht de Stampin' Up! reis in 2019 naar Griekenland nog lukken, zou dat helemaal mooi zijn. Maar daar moet ik dan nog héél veel bestellingen voor krijgen of er moet een klein wondertje in mijn team gebeuren. Alle hulp is welkom! {Bloos}
Vandaag een berichtje met foto's die ik al eerder op Instagram en mijn Creatieve Facebook Pagina liet zien. De verjaardagspost voor mijn vriendin Marie-Claire. Ik plaagde haar een beetje met de dag wanneer ze haar pakje mocht openmaken.  Oh, is dat werkelijk al een maand geleden? Time flies when you're having fun! Je leest er hier alles over.


In het doosje een verrassingszakje met daarop de tekst Happy Birthday. Deze tekst komt uit de set One For All en het lijstje uit de set Swirly Frames.In het zakje weer een zakje met daarin een aantal foto-puzzelstukjes. Het zakje had ik versierd met de Love You To Pieces Bundle.


Dan was er ook nog een vlaggetje.


Op dat vlaggetje konden de puzzelstukjes, welke ik uitgestanst had met de Puzzle Pieces Thinlits Dies, opgeplakt worden. Voor de plakstrip gebruikte ik een stukje Sizzix Adhesive Sheet. Deze zijn ook bij mij te bestellen.


En zo kwam dat vlaggetje er dan uiteindelijk ongeveer uit te zien.


Ik heb wel erg moeten lachen met het samenstellen van de foto-collage. Mijn voorpret was al top. Natuurlijk moest er ook nog een klein cadeautje bij voor de jarige job.


En alles bij elkaar had ik dan toch een leuke verjaardagspost.


Want echte post is zoveel leuker dan een appje, telefoontje of smsje! Als je dat maar weet.Vrijdag 10 augustus om 16.00 uur plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Bij elke € 60 die je aan Stampin' Up! producten besteld krijg je een waardebon van € 6, welke je in september kunt besteden Als je toch wilt bestellen is dat toch mooi mee genomen. Dus laat weten in een mailtje als ik iets voor je kan betekenen. Ik verzorg je bestelling netjes en graag.Vergeet ook niet mijn opruiming pagina even langs te lopen voor leuke aanbiedingen.Groetjes,
Margriet


2 opmerkingen:

Je@net zei

Kan me die voorpret helemaal voorstellen, Margriet. Vind het een super gaaf idee en ook erg mooi uitgewerkt!

Colien zei

Superleuke verjaardagspost!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...