Pagina's

maandag 31 december 2018

Een lovely laatste dag van het jaar


Hé hallo, op deze laatste dag van het jaar.


Afgelopen weekend hield ik mijn Catalogus Launch Party's. Traditie getrouw maakte ik weer labeltjes om aan de catalogussen te doen.






Dit zijn ze geworden. Alles wat je ziet komt uit de nieuwe voorjaarscatalogus / Sale-a-Bration folder. De tekst komt uit de Nederlandse SAB-set Door Dik en Dun en de vlinder uit het SAB designpapier Botanical Butterfly. Allemaal gratis te verdienen bij bestellingen vanaf € 60.



Het lintje is ook nieuw en het label maakte ik met een nieuwe Retangle Stitched Framelit Die. Dat is een set met maar liefst 13 verschillende maten rechthoeken met een (dubbel) stikrandje.



Als het goed is hebben de meeste vaste klanten hun catalogus en SAB-folder in het bezit. Zo niet meld je dan even via de mail.



Ben je geen klant (meer), maar wil je wel graag een exemplaar ontvangen, dan kun je die op afspraak bij me komen afhalen of ik stuur ze tegen vergoeding van de verzendkosten (€ 3,32) naar je toe. Een setje met voorjaarscatalogus en Sale-a-Bration folder kost € 1. (Dat moet ik er ook voor betalen.) Helaas kan ik ze als kleine ondernemer niet meer zomaar uitdelen.



Tot slot wil ik jullie nog graag een kaartje laten zien om het nieuwe jaar mee af te sluiten.



Gebruikte stempelset: Forever Lovely Stampin' Up!



Ik wens jullie allemaal een lovely laatste dag van het jaar en een hele gezellige jaarwisseling. Pas op met vuurwerk en graag tot in het nieuwe jaar!



Groetjes,
Margriet



1 opmerking:

Je@net zei

Ben helemaal weg van deze prachtige vlinderset. Super leuke labeltjes, Margriet en ook het kaartje is erg mooi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...