Pagina's

zondag 28 juli 2019

Mix it up | hot hot hot | journal tip | laatste Bonus Days


Haidiehai.Daar ben ik weer op deze heerlijk koele zondag. Ik klaag niet snel over het weer, maar de afgelopen week was het écht niet te harden. Het ene na het andere record werd verbroken, dus dat leek me wel een pagina in mijn journal waard. Een dubbele zelfs! (-;


De meeste spullen die ik gebruikte zijn van Felicity Jane. Maar de tekst heet stempelde ik met het mooie Lined Alphabet van Stampin' Up! en kleurde de letters in met de lichte Mint Macaron Blend
Zie je hoe mooi de verschillende merken met elkaar samen gaan? Trouwens de kleine tekst dat het is (dat is vast Brabants?) stempelde ik met het Labeler Alphabet ook van Stampin' Up! Zo jammer dat die set uit de collectie is. Die doe ik nooit meer weg.Ik hou zelf heel erg van cijfertjes. Want met cijfers kun je dingen vergelijken. Dan worden zaken meetbaar. Daarom vind ik records ook altijd zo leuk.


 Het verzinnen van een tekst bij mijn plaatjes gaat me redelijk gemakkelijk af. Het zal wel niet altijd goed Nederlands zijn en heeft wellicht weinig diepgang, maar daar geef ik lekker niks om. (-; Ik ben van mening dat het er om gaat dat een ander begrijpt wat je bedoelt. Soms vind ik het wel eens lastig om een begin te maken, maar dan Google ik op een bepaald onderwerp en dan komt er altijd wel iets naar boven waar ik inspiratie van krijg. Tot slot, een heel ander onderwerp. A.s. woensdag plaats ik een extra verzamelbestelling. Dit omdat het dan de laatste Bonus Day is.


Je laatste kans dus om waardecoupons bij elkaar te sprokkelen. Hoe? Bij elke bestelling van € 60 krijg je een bon ter waarde van € 6. (Dat is toch 10%.) Deze bon(nen) kun je in de maand augustus inwisselen. Je mag er zoveel inleveren als je wilt. Met 4 bonnen heb je bijv. een gratis stempelset van € 24. Maar je kunt ook één bon op enkel een pakje dimensionals inwisselen bijv. Het is allemaal goed.Heb je nog dingen op je verlanglijstje staan (en ik kan me niet voorstellen dat dat niet zo is) of wil je je basis voorraad wat aanvullen, dan is het gunstig om dat deze maand nog te doen. Wil je mee bestellen stuur me dan z.s.m. een mailtje.Dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat je wat inspiratie hebt opgedaan. Zo ja, laat het me weten. Ik word echt HEEL BLIJ van een reactie. Dan weet ik dat ik niet in het luchtledige zit te schrijven. Nu ga ik verder met het uitwerken van een paar workshops. Die wil ik namelijk meer gaan geven. Ik stik van de ideeën, maar door het warme weer is er nog niets uitgekomen. Aan de slag!Fijne zondag nog.
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Super leuke pagina´s, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...