Pagina's

maandag 26 augustus 2019

I support design, not crime



Dames, er moet me even iets van het hart.



Als kleine zelfstandige is het heel verdrietig om te zien dat het design en de producten van Stampin’ Up! en vele andere merken in China zonder toestemming nagemaakt en voor een habbekrats verkocht worden. Soms zelfs voordat een nieuwe catalogus gepubliceerd is. )-:



De producten zijn vaak van slechte kwaliteit en de kans is zeker aanwezig dat ze door kinderhandjes zijn gemaakt.





Door deze producten te kopen, maak je het een hardwerkende, kleine ondernemer wel erg moeilijk om te kunnen blijven bestaan. Zij steken enorm veel tijd in het maken van voorbeelden en het voorbereiden van workshops. Het is naar mijn mening dan ook niet fair om wel een (gratis) catalogus af te nemen, workshops te volgen, inspiratie op te doen bij een demonstratrice en de producten vervolgens in China te kopen. Zo zullen er steeds meer zelfstandigen -waar jij terecht kunt voor leuke workshops, ideeën en vragen- verdwijnen.



Zou je hier eens over willen nadenken?



Ik wens je een bijzonder mooie dag.



#isupportdesignnotcrime

2 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

Je hebt helemaal gelijk hoor, zouden veel meer demo's moeten plaatsen zo, ik hoef er gelukkig niet over na te denken want ik koop niets via internet en gelukkig weet mijn demo dit ook... en een nadeel is van die andere site dat het vaak iets kleiner is dan van SU en een hele slechte kwaliteit hoorde ik van mijn demo

Kunnen ze niet achter komen wie dat allemaal geeft zodat ze het na kunnen maken

Groetjes Manon

The Words Crafter zei

This is why I buy from companies like simon says stamp and hero arts and spellbinders, etc. I never buy from wish. If I buy from Amazon, I buy a brand (Hero Arts, for example). I admire that you posted this!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...