Pagina's

donderdag 22 augustus 2019

Stampin' Up! Herfst WorkshopsWoensdag 18 september van 19.30 tot ong. 22.30 u en zaterdag 5 oktober van 13.00 tot ong. 16.00 u
organiseer ik een Herfst Workshop -om in te lijsten- bij mij thuis in Veldhoven.Deze workshops zijn óók toegankelijk voor demonstratrices. Dus als jij als demonstratrice altijd al een keertje naar een van mijn workshops hebt willen komen, dan is dit je kans. (-;We gaan een herfst layout maken, die zo mooi is dat je hem wilt inlijsten. Denk daarbij aan het trouw-schilderijtje dat ik in mijn vorige bericht liet zien.Stijl á la Margriet.Je gaat lekker creatief aan de slag met mede-hobbyisten. Ik heb een mooi voorbeeld gemaakt dat je kunt namaken, of er je eigen draai aangeven. Ik leg een heleboel herfststempels op tafel die je mag gebruiken. Enige stempelervaring is gewenst.Kosten zijn € 19 en dat is inclusief koffie/thee en appeltaart (tis het seizoen hè, dus laten we vieren wat er te vieren valt (-;) en alle materialen. Je dient alleen zelf je basis gereedschap zoals lijm, dimensionals, potlood, lineaal, snijmachine, schaar etc. mee te nemen.

 
De prijs is excl. lijst. Indien gewenst wil ik er eentje voor je halen. Kosten zijn € 6, op te geven bij reservering.Ik heb plek voor 8 personen en vol = vol. Dus mail me snel als je wilt komen.NB noteer alvast in je agenda; op zaterdag 19 oktober geef ik eenzelfde soort workshop maar dan met het thema Halloween.


Groetjes en een fijne dag. Geniet van het mooie weer.Margriet

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...