Pagina's

dinsdag 13 augustus 2019

Schijt aan leeftijd | Ouwe taartWat voor titel van een blogpost is dat nu weer!?Nou, dat zit zo. Het is alweer een tijdje geleden dat mijn schoonzus 60 jaar werd. Een bijzondere leeftijd, dus dan wil je niet met een saaie envelop met geld aankomen.Ik maakte een daarom een taart voor deze ouwe taart. (-;


De drollen zijn gestempeld met de Hello Cupcake stempelset (deze is helaas niet meer verkrijgbaar). In de rollen wc-papier stak ik hier en daar een lange sateh-prikker om ze enigszins bij elkaar te houden.Achteraf had ik ze misschien beter aan elkaar kunnen lijmen met een lijmpistool. Maar ach, tot aan het geven is de taart in ieder geval niet in elkaar gestort. Daarna was het niet meer mijn probleem. (-; Het geld verstopte ik in de rolletjes.Heel erg leuk om te geven en schoonzus was er blij mee. Missie volbracht!Groetjes,
Margriet

3 opmerkingen:

Jantine zei

Superleuk idee! Ook om de drollen met de cupcake set te maken :-)
Groetjes
Jantine

manon's kaartenhoekje zei

Wow schitterend gedaan zeg.. Mag ik vragen hoe jij de tekst maakt of waar mee

Groetjes Manon

Je@net zei

Whahahaha….wat super gaaf!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...