Pagina's

zaterdag 24 juni 2017

Hoe overleef ik.....



12.40 uur stilzitten in een vliegtuig??




Misschien door een reisdagboek bij te houden....







Ik weet wel dat je ook films kunt kijken in het vliegtuig, maar de laatste keer dat ik dat deed op een vlucht naar Amerika viel de film 10 minuten voor het einde uit en moest ik hem weer helemaal van voor af aan gaan kijken om de afloop de kunnen zien. )-: Net iets voor mij, want ik heb normaal al geen geduld om een film te kijken. Sindsdien kijk ik dus geen films meer in het vliegtuig.



Dussss.... ik ga eens kijken of ik niet een klein knutselpakketje voor in de handbagage kan gaan samenstellen (zonder schaar!) om me in het vliegtuig mee bezig te kunnen houden. Dat lijkt me al een uitdaging op zich. Knutselen zonder schaar.



Verder ben ik helemaal niet verslaafd hoor! (-;




5 opmerkingen:

Jantine zei

Dat wordt een uitdaging, ja. Iets vouwen dan maar? :-)
Overigens kun je ook vaak tv-series of documentaires kijken, die zijn misschien minder lang dan een film. En je kunt doosrpoelen naar het einde :-D
Wel een mooi reisdagboekje heb je gemaakt! Het zal vast een bijzondere reis worden.
Groetjes
Jantine

Marlieke zei

Haha knutselen zonder schaar......ik wens je veel succes!
En veel plezier op je welverdiende reis natuurlijk!

Ellen zei

Hahaha, knutselen in het vliegtuig. Waarom niet?!

Sarah zei

Het boekje is al prachtig.
Misschien kan je een klein olifantje haken? Vandaag in de bib allemaal leuke patronen van diertjes gevonden. Ik ga me in de vakantie niet vervelen, doe ik ook nooit. Een beetje verslaafd om altijd iets te maken met papier, stof, vilt en wol... Xx

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Waarom moet Margriet dan zo lang stilzitten vraagt Harald (hij zag mijn like op fb) nou simpel, omdat zij WEL naar Thailand gaat. Zucht... o ja, let op.. Lana moest haar schaar op het vliegveld achterlaten, waren we even vergeten...maar ze hadden em echt gespot. Neem je ipad maar mee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...