Pagina's

zondag 11 juni 2017

Dank je wel | Welcome Little One | Daisy Punch
Goedemorgen op deze zonnige zondag.
Allereerst een heel warm dank je wel voor jullie lieve en begripvolle reacties op mijn blog en Creatieve Facebookpagina n.a.v. mijn nieuwe afhaaltijden. Dat geeft de burger demo moed!
Voor vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een stempelset Little One uit de nieuwe catalogus.


Deze baby set stond heel hoog op mijn verlanglijstje omdat ik hem (in tegenstelling tot veel andere baby sets) zo stoer vind.


Stampin' Up! Little One € 19 ClearDaarbij vind ik de streepjes, de driehoekjes en de sterretjes zeer bruikbaar en kost de set slechts € 19. Voor Stampin' Up! begrippen een prima prijs. (-; De Pick a Pattern Washi Tape vind ik trouwens ook helemaal geweldig. Dat komt vast niet als een verrassing voor jullie....?Zou je iets willen bestellen dan kun je dat aan me doorgeven per mail.  A.s. donderdag ga ik weer bestellen en dan kan het mee.
Dat geldt overigens niet voor de populaire Daisy Punch. Deze is op het moment niet meer voorradig en voorlopig ook niet leverbaar. De pons wordt pas weer in de eerste week van juli verwacht en ik kan deze voorlopig niet meer in bestelling nemen. Dat zelfde geldt voor de Daisy Delight Bundle. (De Daisy Delight stempelset zou ik wel los kunnen bestellen.)
Zou ik er soms teveel reclame voor hebben gemaakt? ((-;
Leuk dat je weer langs kwam en ik wens je een hele fijne zondag. Heb je nog leuke plannen? Ik ga een dagje naar zee.

9 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

echt wel een specialleke voor babykaartjes!
supertof!
fijne zondag
nancy

Je@net zei

Lief en toch stoer...ik hou ervan!

Colien zei

Keileuk!!
grtz.Colien

Jantine zei

Hartstikke leuk, helemaal anders dan anders, zo'n babykaartje!
En dat die Margrieten uitverkocht zijn, daar heb jij zeker een aandeel in :-D Pech voor de mensen die nu geduld moeten hebben...
Groetjes
Jantine

Sarah zei

Wat een mooi kaartje! Echt geweldig!
Die tapes zijn super tof. Ik probeer elke zondag een tape kaart te plaatsen, zo leuk om mee te werken.
Blij dat je mijn kaart mooi vond, hij komt nog op mijn blog volgende week.
Veel plezier aan de Zee!

Ellen zei

Geweldig die wigwam! Tapeje past er perfect bij.

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Ik maak zelden babykaartjes, maar zou willen dat het zo was als ik dit zie...

Linda Visser - van der Velden zei

Onwijs leuke kaart, toffe stempelset! Groetjes, Linda

alma.heijenk@gmail.com zei

leuke babykaart, idd wel een erg leuke set.
Ik ben blij dat ik de daisy al heb , vind het een super bundle,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...