Pagina's

zondag 18 juni 2017

Moodboard Memories & MoreOnlangs maakte ik in het kader van 'do more of what makes you happy' een soort van Moodboard met kaartjes uit de Memories & More serie Perfect Days.

 
Zomaar wat knutselen, zomaar wat mooie dingen maken, met spulletjes die binnen handbereik liggen.


Dit kompas vond ik leuk om op te hangen omdat het een fijne herinnering is aan de teamdag van Jenni Pauli.
En dit is een pagina voor in mijn planner-die-geen-planner-is. De gaatjes zitten er al in. Een belangrijke 'note to self'. (-;Nog een klein vlaggenslingertje...


En nog een gepimpt Memories en More kaartje.De kaartjes van deze Perfect Days serie komen in het echt véél mooier uit als in de gids.Omdat ik helemaal verliefd ben op de kaartjes ga ik nog een extra pakje voor mezelf bestellen. Je kunt er echt alle kanten mee op. Project Life, Scrapbook, mini-albumpje, kaarten maken.... you name it!  Een pakje met 72 dubbelzijdige kaartjes + extra stickers en overlays kost € 12,25. Een hele redelijke prijs.Ik ga het bord binnenkort weer ontmantelen en dan ga ik er in mijn vakantie een keer echt goed voor zitten om er een thema bord van te maken.A.s. dinsdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen stuur me dan uiterlijk maandag avond een mailtje met je lijstje.
1 opmerking:

Colien zei

Gaaf, mooie kleurtjes!
grtz. Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...