Pagina's

zaterdag 10 juni 2017

Me-time en een belangrijke beslissingEindelijk de tijd gevonden om met mijn nieuwe spulletjes te freubelen. Heb met mezelf afgesproken om dat vanaf nu veel vaker te gaan doen. Minder werk en meer hobby. Me-time dus! Wat denk je? Is dat een goed idee?Perfect Days Memories & More Stampin' Up!
Daarnaast heb ik een hele belangrijke beslissing genomen:Om gezondheids- en privacy redenen is het vanaf heden niet meer mogelijk om 7 dagen per week bestellingen af te halen. De vernieuwde én verruimde afhaaltijden zijn voortaan als volgt:

- woensdag tussen 15.00 en 19.00 uur en
- vrijdag tussen 15.00 en 17.30 uur

Het spijt me heel erg, maar hiervan kan niet meer worden afgeweken. Wist je trouwens dat opsturen naar een DHL punt slechts € 5 en thuis bezorgd € 5,75 kost? Dit is vaak minder/evenveel als dat je aan benzine kwijt bent. Je hebt het met DHL in de regel al de volgende dag in huis. Ik hoop op jullie begrip.
6 opmerkingen:

Colien zei

Heel goed dat je kiest voor wat privacy en 7 dagen per week is ook wel erg grote service... Dus goed dat je kiest voor jezelf en duidelijke tijden aangeeft! Lijkt me logisch, toch?!
grtz. Colien

Je@net zei

Een prima plan en de ME time meteen al goed gebruikt voor een super leuke kaart!

Ellen zei

Gaaf kaartje! En wat je openingtijden betreft, groot gelijk.

Linda Visser - van der Velden zei

ik denk dat je een hele goede keuze hebt gemaakt! heel belangrijk! en een leuke kaart! Groetjes, Linda

Joke de Wit zei

Prachtig kaartje margriet,en groot gelijk aan je zelf denken.gr.joke

Sarah zei

Heel goed plan!
Mooie kaart!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...