Pagina's

woensdag 21 juni 2017

Coole verjaardagskaartVandaag een kaart in coole kleuren.

Die kunnen we wel gebruiken op een hete dag als deze.

Ik gebruikte wederom enkele kaartjes uit de Memories & More Perfect Days collectie. Behalve Lemon Lime Twist en Emerald Envy zitten daar dus ook kaartjes met de kleur Soft Sky in. Love them! De feestmuts komt uit de stempelset Better Together en kleurde ik in met de Soft Sky Marker. Het kleine tekstje It's your day komt uit de Confetti Celebration. (Vrijdag bestel ik weer.)

 


Maar je hoort mij niet klagen over de hitte hoor. Ik blijf gewoon lekker binnen met dit weer en rommel maar wat aan. Dat geluk heb ik.  Misschien een mooie gelegenheid om mijn administratie eens fatsoenlijk bij te werken.....
{denk, denk}
Neeeeeej, toch maar niet. (-;8 opmerkingen:

Maria V zei

Prachtig kaartje. Ik hou wel van deze kleurencombinatie. En warm....ja buiten, maar ik blijf dus ook lekker binnen. Raam open op knutselkamer (ligt aan de schaduw kant), muziekje aan, flesje koud water, best te doen ;)

Jantine zei

Heel mooi kaartje, Margriet! En administratie...eh....nu even niet ;-)
Groetjes,
Jantine

Ellen zei

Wat een leukerd! Heerlijk dat ie zo cool is.

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een gave kaart, mooie kleurencombinatie! En een fris kleurtje kunnen we wel gebruiken deze dagen :). Groetjes, Linda

Je@net zei

Super gaaf verjaardagskaartje, Margriet!

Colien zei

Gave kleurtjes!
Heb de stempels ontvangen, dankjewel ook voor het mooie kaartje!
grtz. Colien

Sarah zei

Heerlijk fris kaartje.
Ik kan er ook wel goed tegen en ik rommel ook wat aan. Maar de kids die hebben er wel last van en daar wordt ik uiteindelijk ook lastig van. Xx

Sarah zei

Oeps WORD ik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...