Pagina's

maandag 19 juni 2017

Stampin' Up! vakantie | BBQ | ZomervakantiesluitingJoepiedepoepie!Zojuist zijn de reispapieren voor de Stampin' Up! reis naar Thailand gearriveerd. Nu kan de voorpret al echt beginnen.Een hele leuke omslag -met inhoud- en zo mooi ingepakt. Het begint meteen te kriebelen om er een reis-journaling in te maken.....Helaas lukte het me niet om evenals vorige jaren in juni een teamdag te organiseren. Teamgenootje Clärle was echter zo lief om aan te bieden om in plaats daarvan een BBQ te organiseren. Hoe ontzettend lief en leuk is dat!


Jammer genoeg waren er een heleboel dames verhinderd, maar ondanks dat was het SUPER gezellig! We hebben heerlijk gegeten (haar man Pieter bleek een ware grillmaster te zijn) en hebben fijn bijgekletst.Het was een top avond met een top team! Dank je wel allemaal, jullie zijn stuk voor stuk TOPPERS!
Let op! Morgen (dinsdag) en vrijdag 23 juni doe ik voorlopig de laatste verzamelbestellingen bij Stampin' Up!, zodat ik deze nog netjes kan afwikkelen voor mijn vakantie. T/m 29 juni kunnen er nog bestellingen worden geplaatst die dan rechtstreeks door Stampin' Up! naar jou thuis worden verzonden (€ 5,95 verzendkosten).Zomervakantiesluiting
Daarnaast wil ik je alvast laten weten dat Bij Margriet (voor het eerst sinds ik begonnen ben als demonstratrice) dit jaar écht een paar weken gesloten is. Van vrijdag 30 juni t/m vrijdag 21 juli zullen er geen bestellingen worden verwerkt en verzonden. Bestellingen die in deze periode worden geplaatst, worden maandag 24 juli bij Stampin' Up! besteld. Ook zal er in deze periode een mail/WhatsApp/Instagram/Facebook-chat stop zijn. Ik hoop op jullie geduld en begrip. 

2 opmerkingen:

Je@net zei

Een goede vakantie begint al bij de voorpret. Ik wens je veel plezier, Margriet, en alvast een heel fijne vakantie!

Sarah zei

Groot gelijk. Geniet er van!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...