Pagina's

donderdag 29 juni 2017

Laatste nieuwtjes + zomersluiting
De laatste loodjes nog en dan heb ik vakantie. Maar voordat ik mijn laptop dichtklap breng ik jullie graag nog op de hoogte van de laatste Stampin' Up! nieuwtjes.


Bonus Days in juli
Net als vorig jaar krijg je voor elke € 60 die je in juli bestelt een Bonus Coupon t.w.v. € 6 (dat is toch 10%). Deze waardecoupon kun je in de maand augustus inleveren op elk product naar keuze.

Aantrekkelijke instapactie in juli
Iedereen die in de maand juli instapt als demonstratrice krijgt naast het normale starterspakket (€ 175 kiezen, € 129 betalen) óók nog een Essentials Gift Pack t.w.v. € 87,50 helemaal gratis! 
Je betaalt dus € 129 voor een pakket t.w.v. € 262,50. Altijd al demo willen worden? Dan is het in juli misschien wel HET moment. Je krijgt standaard 20% korting op je bestellingen (over het bedrag excl. BTW). Hier kun je alle voordeeltjes eens op je gemak doorlezen. Daar vind je ook de link om in te stappen. Wil je graag bij mij instappen, maar heb je nog vragen? 22 juli ben ik terug van vakantie en kan ik al je vragen beantwoorden. Ik hoop dat je daarop wilt wachten en niet zomaar bij iemand anders instapt. Het is belangrijk om iemand te kiezen die bij je past en waar je vertrouwen in hebt. Beter een paar weekjes wachten dan achteraf spijt hebben. Veranderen van teamleidster kun je namelijk niet zomaar. En ik zou het superleuk vinden om mijn gezellige team uit te breiden! Daisy en Pretty Label Punches/bundles
Je hebt het misschien vast wel ergens gehoord of gelezen, maar de Daisy en Pretty Label Punch zijn  zo ontzettend populair dat ze al heel snel waren uitverkocht. Eind juli worden ze weer verwacht. Wil je van mij een berichtje krijgen als ze er weer zijn, stuur me dan een mailtje. Dan breng ik je meteen op de hoogte.


https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=143713https://www2.stampinup.com/ecweb/ProductDetails.aspx?productID=143715Vakantiesluiting
Wegens vakantie ben ik afwezig van vrijdag 30 juni t/m vrijdag 21 juli. Voor mijn verdiende Stampin' Up! Incentive Trip mag ik voor 6 dagen naar Phuket in Thailand. Omdat 6 dagen nogal kort is voor zo'n lange reis heb ik er nog een paar dagen Bangkok en Kualo Lumpur (Maleisië) aan vast geplakt. Ik heb er ontzettend veel zin in. Degene die mij op Facebook volgen (creatief of persoonlijk) zullen vast wel wat foto's van mijn belevenissen voorbij zien komen. Like mijn pagina of nodig me gerust uit om vrienden te worden. Mail beantwoord ik vanaf 22 juli weer.


Ik ga ook naar de Phi Phi eilanden, hoe gaaf is dat.  


Volgende besteldatum
Maandag 24 juli plaats ik weer een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen dan moet je mailtje met bestelling uiterlijk 23 juli bij me binnen zijn.
Ik zal gedurende mijn vakantie vast nog wel een blogberichtje plaatsen of vooruit plannen. Het schijnt dat we WiFi aan boord van het vliegtuig hebben. ((-:Bedankt voor het lezen en een hele fijne vakantie en/of zomer toegewenst. Dat er maar vele mooie dagen mogen volgen. Geniet ervan!En dan heb ik nu vaaaaakaaaansssieeeee! Waar is dat feestje?This Little Piggy Stampin' Up!


Hier is dat feestje! (-:
 

2 opmerkingen:

Marlieke zei

Ik wens je een heel goeie reis en heel veel plezier! Geniet ervan!

kaneeltje zei

Fijne vakantie ! Geniet van je SU-reis en je aangeplakte dagen en doe een hoop inspiratie op voor na de vakantie.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...