Pagina's

zondag 17 januari 2010

2 layouts + open dag fotovakschool

Gisteren ben ik naar de open dag van de fotovakschool in Boxtel geweest. En OMG, dit is echt precies wat ik zoek!!

Ik zou dol-, maar dan ook dolgraag deze opleiding willen volgen! Allereerst is daar de basisopleiding, die 7 lesdagen duurt, verdeelt over 3 maanden. Wellicht is er de mogelijkheid dat ik deze over kan slaan. Tijdens de basisopleiding leer je o.a. de beginselen van Photoshop en van digitale fotografie en ik denk dat ik die t.z.t. wel onder de knie heb. Na de basisopleiding kun je de vakopleiding volgen die 30 lesdagen duurt, maar waar je naast de lesdagen nog zo'n 8-12 uur per week nodig hebt om je opdrachten te maken.....

Ik zou het echt heeeeeel graag willen gaan doen, maar de opleiding is erg prijzig en bovendien moet je ook verplicht een spiegelreflexcamera hebben, dus die kosten komen er ook nog eens bij.

Ik ga de komende maanden heel goed nadenken en kijken of ik nog ergens een potje met geld kan aanboren. Of wellicht kan ik een tijdelijke baan gaan zoeken om de opleiding te kunnen bekostigen. Ik zou er dit in ieder geval wel voor over hebben! Of ik kan natuurlijk ook heel veel stempeltjes gaan ontwerpen en verkopen. Jaaaaaa, dat is een goed idee! ((-;

Nou ja, voorlopig blijf ik er maar even over dromen. (Da's ook al leuk!) Waardoor ik meteen ook op het idee voor deze layout kwam.


Ik hoop dat Ivy haar dromen achterna jaagt en niet voor de gemakkelijkste weg kiest (zoals haar moeder toentertijd heeft gedaan), maar een opleiding gaat doen die echt bij haar past en waar ze in de toekomst veel plezier van heeft.


Ze zit nu in ieder geval lekker in haar vel op een school. Ze moet zo stilletjes aan al een richting gaan kiezen, terwijl ze eigenlijk nog helemaal geen idee heeft wat ze wil gaan doen. Moeilijk hoor, om op zo'n jonge leeftijd al te moeten kiezen! Dat zou niet moeten, vind ik.

Zoals je vast al wel begrijpt is deze schoolfoto gemaakt in de 1e klas. Eigenlijk vind ik helemaal niet mooi.... Maar ja, om nu te zeggen, ik koop de foto niet, is ook zo moeilijk hè. Ivy vind hem zelf overigens ook niet mooi.


Maar ik vind het toch wel leuk om de foto te scrappen. Ik weet zeker dat we er later om kunnen lachen. Tenminste zo gaat dat ook met mijn foto's van 25 jaar geleden.

Zo, dat was het weer voor vandaag. Bedankt voor je bezoekje en een fijne week toegewenst!

2 opmerkingen:

Wendy Schoonhoven zei

Leuke layouts zeg, vooral die eerste vind ik geweldig, leuk met al die sterren in de foto! Groetjes, Wendy.

anja curvers zei

Wat een prachtige lay-outs zeg heel erg mooi en die opleding lijkt me ook wel wat maar tja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...