Pagina's

donderdag 21 januari 2010

Layout Kerst 2009 + webwinkel-in-de-maak

Ik heb een rustig weekje achter de rug. Ben blij dat de drukke decembermaand voorbij is en dat de verjaardagen en feestjes van de kinderen er weer op zitten (hoe gezellig het allemaal ook is). Weer een beetje meer me-time dus. ((-:De verkoop van de digi-stempeltjes gaat ondertussen lekker door. Mede dankzij de reclame die de mega creatieve Raquel op haar blog Olliebollies heeft gemaakt. Neem eens een kijkje; ze maakt ontzettend mooie dingen!


De verkoop overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben dan ook bezig om een webwinkeltje op te zetten om de administratie rondom het bestellen van stempels wat te vereenvoudigen. De winkel is al in een vergevorderd stadium. Mijn 1e bestelling heeft er al plaatsgevonden en alles lijkt te werken. Ik hoop de site dit weekend nog in de lucht te krijgen!Ondertussen ben ik ook nog met papier, lijm en schaar bezig geweest, want dat blijf ik toch het allerleukste vinden!


De foto is gemaakt op 2e kerstdag in onze achtertuin. De coniferen op de achtergrond heb ik eigenhandig in Photoshop omgehakt. (-:Dat was het weer voor vandaag. Mijn hoofd zit boordevol ideeën voor nieuwe layouts en digitale stempels. Het zou mooi zijn als ik er de komende dagen tijd voor vind om er wat mee te doen.


Fijn weekend toegewenst!

6 opmerkingen:

Unknown zei

Margriet, wat leuk! je eigen webwinkel. Ben zeer benieuwd. Ik wens je alvast een grote verkoop van stempeltjes!
En wat lief dat je mij genoemd en gelinkd hebt in je berichtje! En je hebt gemerkt dat alle reclame kan helpen!

greotjes Raquel

Monique zei

Wat een ontzettend leuke LO, knap hoor dat je zelfs bomen kunt omzagen in photoshop.
Leuk dat je zo'n succes hebt met je stempels, succes met je webwinkeltje.

Marsha zei

Wat leuk dat je je eigen webwinkel gaat openen ! Ik zal er zeker regelmatig wat kopen ;-)

Heel veel succes in ieder geval met de verkoop maar dat gaat vast allemaal goedkomen !

Wat leuk dat er zo reclame gemaakt word voor je stempels op die andere blog !

Groetjes Marsha

Dakini zei

Wat een super mooie lo! Weet ik in ieder geval waar ik moet zijn om onze lelijke coniferen weg te laten werken. hihihihi
Heel veel succes met je winkel!

Liesbeth zei

O wat leuk: een eigen webwinkel, ik ben benieuwd, Ik zal zeker een kijkje gaan nemen!
Groetjes Liesbeth

Yvonne zei

Mooie LO Margriet! Ik ga van het weekend met je mooie tickets aan de slag! Groetjes en tot de volgende keer, Yvonne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...