Pagina's

zaterdag 23 januari 2010

LO met barcode/Nieuwe stempels/Opening webwinkel!!!

Op speciaal verzoek van Elly (die zonder twijfel in het gezelligste huis van Nederland woont) een layout met onderin een barcode uit mijn serie barcode stempels. ((-;


Het leuke van digitale stempels is dat je zo groot of klein kunt maken als je zelf wilt (niet helemaal onbeperkt, want dan lever je in op de afdrukkwaliteit, maar je kunt een heel eind komen). De barcode van deze layout heb ik in Word ingevoegd. Als je vervolgens dubbelklikt op de barcode opent zich een nieuw scherm. Bij het tabblad "Grootte" kun je dan aangeven hoe breed je de stempel exact wilt hebben. In dit geval heb ik 10,1 cm aangegeven, aangezien dit de breedte van de foto van de kat is en ik de barcode er strak onder wilde hebben. Wel zorgen dat je het vinkje voor "hoogte-breedteverhouding vergrendelen" aan hebt staan, want anders vervormt de stempel.

Vandaag ben ik behoorlijk lang aan het stoeien geweest met onderstaande nieuwe Journalingcards. Persoonlijk vind ik het niet altijd mooi om een stempel in het zwart af te drukken; soms komt het te hard over, bijv. op een lief rose kaartje ofzo. Daarom heb ik een serie in de kleuren zwart/bruin/grijs gemaakt.

En een serie Blauw/Groen/Rood! Zijn ze niet vrolijk? (Let wel; de kleuren op je computerscherm kunnen afwijken van de kleuren die je printer print. Daar kan ik niets aan doen.)

Het mooie is dat de vormen allemaal onderling verwisselbaar zijn. Je kunt dus bijv. een grote zwarte vorm combineren met een kleine gestippelde rode vorm enzovoorts. Er zijn een legio aan combinaties mogelijk. Gewoon telkens opnieuw op dezelfde plaats een vorm openen in Word en opnieuw door de printer halen.

Hier een voorbeeldje:

En nog eentje:


Uiteraard kun je ook gewoon een enkele vorm als Journalingcard gebruiken. Is rustig en ook heel mooi!

Eén serie van 9 cards kost € 2,- en is verkrijgbaar in mijn.........tadaaaaaaaaaaaaa........tromgeroffel................

W-E-B-W-I-N-K-E-L-T-J-E
Jaaaaaaa, hij is in de lucht! Als je stempels wilt bestellen wil ik je vragen om dit voortaan via de webwinkel te doen, om het voor mij administratief wat te vergemakkelijken.

Ik ga proberen binnenkort nog een leuke voorbeeldkaart of -scrappagina met een nieuwe Journalingcard te maken.


10 opmerkingen:

Gemma zei

Super Margriet! Gefeliciteerd!
Ik heb al een kijkje genomen, ziet er goed uit! Heb natuurlijk nog maar weinig volgers, maar zal je toch op mijn blog zetten!
Groetjes Gemma

Margot zei

veel succes met je winkeltje! ik vind je lo superleuk, wat een schattige foto!

Pien zei

Hoi Margriet,
gefeliciteerd met je webwinkel! Ga er zo direct een kijkje in nemen...
heel veel succes!
groetjes Pien

Dakini zei

Gefeliciteerd met je webwinkel. En deze stempels ga ik zeker even bestellen. Mooie lo van Noppes.

Splashes of Pink and Mint zei

Hahaha, wat heb ik hier zitten lachen om je berichtje, m'n zoon vroeg al wat er loos was! Nou, ik ben blij dat ik zo heb zitten "zeuren", want dit is toch een keigave lo geworden en die stempel, jéééé dat is toch keigaááááf!!!! En een eigen winkel, wie had dat kunnen bedenken! Nou, ik weet zo al dat dat een supergoed initiatief is, heel veel succes ermee!!!!!

Je@net zei

Wauw Margriet, een eigen webwinkeltje! Stoer joh!! Gaaf die barcode stempel, leuke lo heb je ermee gemaakt!

Maartje zei

Hoi,

Via, via kwam ik op je blog terecht. Wat een leuke digitale stempels heb je gemaakt!! Kom vast een keertje "shoppen".
Zag dat je niet ver uit de buurt woont!

Groetjes,
Maartje

Monique zei

Wat een gave LO! Dat effect met de barcode is echt waanzinnig!
En heel veel succes met je webwinkeltje, het ziet er super uit!

anja curvers zei

Wauw super Margriet van harte gefeliciteerd en ik kom vast wel eens winkelen in je winkeltje. Veel succes.Mooi lootje weer.

Ellen zei

Hoi Margriet
Heb vandaag je labelset gebruikt voor de challenge van 2S4Y. Kom je even kijken op mijn blog?

Groetjes Ellen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...