Pagina's

maandag 18 januari 2010

Digitale scrap-barcodes

Aangezien we nog steeds niet op de tennisbaan mochten, wilde ik er vanavond een productieve avond van maken. Even bij mijn moeder langs. Dan naar de bieb. Me voorbereiden op de cursus van morgen. Misschien nog een layout maken....

Maar zomaar plotseling zat ik in Photoshop. Weet ook niet hoe het kwam. Het lijkt wel of dat Photoshop-icoontje op mijn bureaublad een magnetische werking op mijn vingers heeft! En toen was het ineens 21.30 uur en was ik niet naar mijn moeder geweest, niet naar de bieb, geen boek of papier aangeraakt, maar had ik wel zomaar 15 digitale barcodes gemaakt! Huh, how about that?

Ik heb er nog geen voorbeeld meegemaakt en ik weet ook niet of er dat nog van gaat komen. Maar als ik zo al jullie creatieve uitspattingen op jullie blogs zie, weet ik zeker dat jullie ook zonder voorbeeld er wel iets mee kunnen.

De barcodes zijn standaard 4 cm breed en 2,2 cm hoog. Ze worden geleverd als JPEG-formaat in 300 ppi. Je kunt ze weer makkelijk vergroten of verkleinen in bijv. Word. De prijs is € 2,-.

Als je ze wilt bestellen dan mag je een mailtje sturen naar boto-family@planet.nl

7 opmerkingen:

Dakini zei

Wat zijn ze weer geweldig. Stuur je even een mailtje.

Gemma zei

Ze zijn weer helemaal leuk Margriet, gewoon heel veel van die leuke dingen blijven maken dan kun je vanzelf de opleiding gaan volgen waar je het over had!

Groetjes Gemma

Cindy zei

Oke, dit is iets helemaal nieuws voor mij.. Maar die stempels van jou zien er echt te gek uit. Kan je mijn vertellen hoe het werkt?!
Ik kan ze dus via Word ontvangen voor een leuk prijsje... en dan????
Ik wil ze ook!
Groetjes Cindy
www.uttemetut.blogspot.com

Anoniem zei

WAUW!!!!
Ben voor de allereerste keer op je blog, maar helemaal weg van je codes en cirkels!
Ga meteen even een linkje maken op mijn eigen blog, zodat ik je kan blijven volgen!
Ik moet toch eens vragen bij Babe hoe Photoshop werkt.... kan niet heel erg moeilijk zijn en hij heeft er verstand van!
Blijf je zeker volgen!
Keep up the creativity!
Madeliefste

anja curvers zei

Ook deze zijn weer heel erg leuk Margriet ik heb m'n eerste kaartjes met je digi's gemaakt staan op m'n blog.

Splashes of Pink and Mint zei

Ze zijn weer gááf!!! Ik heb al op een paar blogs stempels van je voorbij zien komen, gaat goed hè!
Maarre.... we willen natuurlijk wel een voorbeeldje hier mee zien...ahum...!!!!!

Katja zei

Ook weer super zeg deze digi's. Zit even aan mijn max qua knutseluitgaven maar misschien kom ik er nog op terug...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...