Pagina's

dinsdag 26 januari 2010

SAY FREEZE!

Sindskort ben ik lid van het gezellige Scrapotheekforum en daar wordt een wedstrijd gehouden met als opdracht: scrap een layout n.a.v. onderstaande schets, met een winterse foto en met niet-winterse kleuren.
Ik vond het een erg leuke opdracht en dacht 'laat ik even meedoen'. De schets vond ik gemakkelijk om mee te werken, maar toen kwam het; pffffffffffff, wat vielen die 'niet-winterse kleuren' tegen!! Na een avondje stoeien met papier is dit het geworden:


En ik moet zeggen dat ik er erg heppie mee ben. (En misschien nog wel heppier met het feit dat ik weer wat oud papier heb weggewerkt.)


De Winter Wonderland stempel" is, samen met 4 andere winterse stempels, nog tot 19-3 (het begin van de lente) gratis te bestellen via mijn webwinkeltje.

6 opmerkingen:

Ellen zei

Hij is leuk Margriet, vooral de tekst...Say Freeze....Geweldig gevonden!!!

Groetjes Ellen

Natasja zei

Een mooie ayout met een leuke tekst! Ik ben zelf ook met deze sketch bezig..., heb alleen andere sneeuw sterren. Moet alleen nog even de tijd vinden omhem verder af te maken.

Groetes, Natasja.

Arianne zei

Tof! Denk dat ik je kleurgebruik eens ga CASE-en, want die is wel heel erg mooi!

Martine ..Gentbrugge..Belgie zei

Heel mooi gedaan.
Ben zéér tevreden met de digitale stempels!
Ik zal bij jou moeten komen spieken om ze ook zo mooi te bewerken en ideetjes op te doen.

Marie-claire zei

Kei skon!

Groetjes Marie-claire

anja curvers zei

Hij is prachtig Margriet leuke sketch he ik heb hem ook gemaakt maar dan voor een ander challengeblog. Enne Say freeze heel erg leuk gevonden.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...