Pagina's

zaterdag 9 januari 2010

Mijn werkplekkie / Digi Valentijnstempels + Journalingcards

Piepel; wat is het koooouuuuud buiten!! En wat is het lekker warm binnen!!

Het is zatermiddag 4 uur als ik dit berichtje typ. Buiten sneeuwt het en giert de wind rondom het huis. Normaal gesproken zou ik op zaterdagmiddag nooit, maar dan ook nooit, aan het scrappen zijn. Op zaterdag zijn er op de een of andere manier áltijd belangrijkere dingen om te doen. Maar vandaag maak ik een uitzondering en ga ik nergens heen. Want het is zooooooo koud buiten!

Maar op mijn werkplekkie is het lekker warm. Eens was dit de garage, klein en zo vol met fietsen en spullen-die-we-nooit-gebruiken-maar-toch-ook-niet-kunnen-missen. De auto kon er van z'n lang zal ze leven niet meer in.9 jaar geleden besloten wij de garage te verbouwen tot een speel/hobby kamer. En dat was de allerbeste investering die wij in ons huis gedaan hebben.

De kindertafel en -stoeltjes zijn inmiddels verdwenen en het speelgoed waar nog mee gespeeld wordt is naar boven. Er staat nu een bankje, tv, Playstation en dvd, zodat Frank en ik voortaan niet meer pas 's-avonds na 22.30 uur aan de beurt zijn om ook eens iets op tv te mogen kijken.

Maar mijn werkplek is gebleven. En er is NIEMAND maar dan ook NIEMAND die daar verandering in brengt. Hier breng ik namelijk het liefste mijn tijd in huis door. Kan er lekker mijn spullen (lees rotzooi) laten liggen en naar buiten kijken. Waar het op dit moment heeeeeeel koud is en sneeuwt, of had ik dat al gezegd?

En ook de poes vindt dit een heerlijk plekje. Het liefst ligt ze precies dáár waar ik bezig ben. Dus of op mijn snijmat of op mijn toetsenbord of op mijn printer of op mijn cursusboek of op mijn whatever; als ik er maar mee bezig ben.


En denk nou niet "ach wat een scheetje", want dat is ze niet hoor. Ze is een vandaal 1e klas. En ook nog een dief. Want denk maar niet dat ik dit stiekem achterover gedrukte bloemetje nog ooit terug ga zien!

Maar nu wat anders. Ik liep gisteren bij ons in het centrum, waar nog hier en daar kerstverlichting hing en een verlaten boom stond, de kerstchocolade voor 50% afgeprijsd was, maar ook al weer de carnavalskleren en valentijnsartikelen hingen. Tis toch niet te geloven!?

Maar goed, ik werd wel op het idee gebracht en heb leuke Valentijnstempels gemaakt.


Het zijn 9 verschillende en de prijs is € 1,50. De stempels zijn 300 ppi en passen weer perfect in een cirkelpons van 5 cm, maar kunnen uiteraard ook groter of kleiner gemaakt worden in bijv. Word.

En vanmiddag heb ik een gezellig tasje gemaakt en meteen een stempeltje gebruikt om aan dit tasje te hangen.


Vraag me niet waar ik het patroon vandaan heb, want dat weet ik niet. Ik heb het tasje nagetekend van een tasje dat ik al had.

Het papier is van My Minds Eye, dat weet ik wel.

En de hartjes komen van de Wibra. 1 euro voor een hele zak.

En een kaartje gemaakt.


Ik had graag een hartje in het midden van een stempel geplakt, maar er stonden geen leuke geschikte teksten, helaas. Nu belanden ze i.p.v. op een kaart waarschijnlijk in mijn maag )-:Voor de niet-kaarten-makers onder ons heb ik ook nog een setje Journalingcards gemaakt.


Zoals je ziet zijn het er 8 en voor € 1 zijn ze van jou. Ze zijn gemaakt in 300 ppi en 6 cm breed en 5 cm hoog. Natuurlijk kan je ook deze stempels groter of kleiner maken in Word.

En ik heb, als-enige-lid-van-mijn-designteam, er meteen maar een layout mee gemaakt.

Ik heb dezelfde schets gebruikt als de layout van Groep 6 uit mijn vorige post. Snel en makkelijk dus weer. (-:

Vind je de stempels leuk en wil je ze graag bestellen, stuur dan een mailtje naar boto-family@planet.nl. Vermeldt aub even duidelijk om welke stempels het gaat.

15 opmerkingen:

Liesbeth zei

Ze zijn weer leuk Margriet!!!

Groetjes Liesbeth

Angelique zei

Wat een leuk tasje heb je gemaakt. En je digi-stempels zijn ook weer leuk.

Groetjes Angelique

Marsha zei

wat een leuk tasje en kaartje heb je weer gemaakt ! die digi stempels zijn weer superleuk, het geld is al onderweg ;-)

gelukkig kan mijn hond niet op mijn scraptafel springen anders waren er wel heel wat scrapspulletjes 'gesneuveld' denk ik :-D wat een ondeugende kat dat ze je bloemetjes in gaat pikken :-S

groetjes Marsha

P.S. Het sneeuwt hier ook nog steeds en ik ga mezelf zo lekker in mijn scrapkamer opsluiten ;-)

Je@net zei

Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar, Margriet!
En wat ben je weer lekker crea bezig geweest joh! Ziet er allemaal weer even leuk uit!

Monique zei

Wat heb jij een heerlijke werkplek, kan me voorstellen dat je daar graag zit!
Ik vind alles wat je gemaakt hebt weer even leuk, ga zo maar weer geld overmaken naar je voor die leuke stempels! Vind het echt superleuk dat je dat doet!

Splashes of Pink and Mint zei

Hier is het ook bibbertjes koud! Maar ik heb nog nooit zoveel gefreubeld als in de afgelopen dagen, dat is dan wel weer het grote voordeel! Heerlijk dat jij je eigen plekje hebt.Lijkt me zalig om alle rommel gewoon te kunnen laten liggen. Dan pak je het ook weer wat makkelijker op. Weer gaaf je nieuwe digi stamps! En ook super dat je er gelijk al van die leuke voorbeelden meegemaakt hebt.
Nou, voorlopig blijft het nog wel freubelweer als ik de berichten mag geloven, dus..... veel plezier!!!!

Anke zei

Hallo Margriet,
Ben per toeval op je blog gekomen en vind dat je prachtige creaties maakt.
Heb je op mijn blog bij de links gezet als dat mag?
Kom nog vaker even kijken.
groetjes, Anke

Katinka zei

Heb met veel plezier je hele post door gelezen , en genoten van al de *troep* en mooie creaties die ik tegenkwam ! Geweldige stempels weer !

Groetjes,
Katinka

Dakini zei

weer een geweldige lo. En super mooie stempels. Ga maar weer een bestelling mailen. Enne zo maar op een middag scrappen???? ohhhh ;-)

groetjes.

marboy zei

hallo margriet
wat lief dat je me de link gestuurd hebt, dan kan ik zo mee en dan eens opzoeken, en kijken welke leuke scrapspulletjes maakt, ha ha, ik ken je pas 1 dag, en inderdaad die vergeten we allebei niet meer, vind de stempels echt leuk die ik bij je gekocht heb, en ons marie-claire ook
bedankt nog
groetjes margriet
en leuke naam hebben we samen he

scrappingtwins zei

Hoi Margriet

Wat een leuke stempels, ik heb je meteen een mailtje gestuurd.
Je hebt er leuke kaarten en tasje meegemaakt.

groetjes Marjan en Ella

anja curvers zei

Leuk hoor Margriet en ik ga toch eens even kijken of ik wat ga bestellen. Je hebt weer hele leuke dingen gemaakt zie ik al en dat verhaal van de poes moet wel lachen hoor.

Cindy at her Country Home zei

Hallo Margriet, via weblog Olliebollies naar jou toe! Wat een leuke en te gekke kaarten maak je, helemaal geweldig! Ben verliefd op die valentijnstempels maar snap er echt niks van hoe die te gebruiken digitaal???... Ook ik ben zo'n stempel gek en stempel eigenlijk alleen maar op stof of om een lief kaartje te maken. Maar bij jou hier helemaal TE leuk. Zou je mij willen mailen hoe ik die stempeltjes dan kan kopen bij je en hoe te gebruiken hahah... als je naar m'n weblog gaat lees je m'n mail adres! Alvast dank en een hartengroet van Cindy

Ditty zei

hi margriet,
via via ben ik op je site gekomen en ik nu zie ik dat jij echt hele gave digitale stempels hebt. Die zou ik ook wel willen. K zal je nog ff een mailtje erover sturen. Wat maak je trouwens ontzettend gave dingen allemaal.
groetjes, DItty

patricia's scrapfun zei

hoi margriet

ik zag op je blog allemaal leuke digistamps vooral de liefdes rondjes vind ik erg leuk alleen werkt de link naar je winkeltje helaas niet...

groetjes patricia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...