Pagina's

dinsdag 22 april 2014

A better place....


Op het SU Event in Houten van een paar weken geleden, kregen we materiaal en een voorbeeld om een make-and-take te maken. Op de een of andere manier heb ik altijd een beetje weerstand om iets precies na te maken, maar de middelen ontbraken om er ter plekke iets anders van te fabriceren. 
Daarnaast heb ik altijd moeite om met veel andere mensen om me heen creatief te zijn. Mijn creatieve brein blokkeert en ik kan me onmogelijk concentreren. Met andere woorden...... er komt gewoon helemaal niks uit mijn vingers.....
Maar goed, ik wilde ook geen spelbreker zijn en vol goede moed begon ik het kaartje na te maken en te knippen en te plakken......
Maar halverwege stopte ik abrupt. Niet dat ik het voorbeeld niet mooi vond, maar ik werd gewoon gek van al die afleiding om te heen. Ik propte alle papiertjes weer terug in de bijgeleverde envelop en begon de volgende dag thuis in mijn eigen coconnetje op mijn gemakje opnieuw. (Voor zover als dat kon want er zat al het e.e.a. vastgelijmd.) Héérlijk!!Al typende besluit ik dat ik me vanaf nu ook gewoon ga neerleggen bij het feit dat er op een teamdag of workshop gewoon NOOIT iets uit mijn handen kom en er niet meer tegen ga vechten. 
Deze blauwe kaart is gemaakt met de materialen uit de envelop. Ik verving de oorspronkelijke stempel door de stempel You Make The World a Better Place uit de set Starbust Sayings (Clear € 24,95).
Het roze exemplaar brouwde ik er achteraan met eigen materiaal. Dank je wel voor de inspiratie Janneke.
10 opmerkingen:

José zei

Hoi Margriet,

Je kaartjes zijn super mooi geworden. Ik kan me voorstellen dat je tijdens zo'n SU event geen inspiratie hebt. Maar uiteindelijk is het resultaat heel mooi geworden!
Groetjes,
José

StampinJessica zei

Hoi Margriet, twee mooie en moderne kaarten die u daar hebt gedaan. gelieve mij heel erg! Hou van Jessica
P. S. Zijn nu bezig met de google vertaler en ik hoop dat u mijn lijnen kan lezen correct.

Adriana zei

Mooie kaartjes en je verhaal herkenbaar. Lukt mij ook niet zo best op beurzen enzo. Dacht dat ik de enige was...

Marijke zei

Wat maak je toch altijd mooie strakke kaartjes!! Gaaf!!

Groetjes,
Marijke

Janneke zei

Super leuk om te zien dat jij het anders hebt gemaakt, daar hou ik van ;)
Je stijl is echt zo gaaf!

Janneke XO

Ingrid Reyners zei

Heel herkenbaar, verder in je eigen omgeving zijn het super kaartjes geworden .Groetjes, Ingrid.

Anita zei

Dat klinkt zoooo bekend in mijn oren....
Ik heb me ook voorgenomen om op workshops e.d. maar gewoon het item na te maken, want inderdaad je hebt met zoveel mensen om je heen geen inspiratie.
Thuis op je gemak kun je er dan je eigen draai aangeven.
Het gaat tenslotte ook om de technieken te leren he.
Maar jouw kaartjes zijn weer heel mooi!

Unknown zei

Wat zijn je kaartjes leuk geworden Margriet.
Ik heb thuis in mijn eentje ook altijd veel meer inspiratie.
Liefs Angelique

Joke de Wit zei

Prachtig Margriet.Groetjes Joke

Marlies zei

Heel herkenbaar, ik heb dat ook, altijd al last van gehad. Ik maak het voorbeeld altijd na en ga er thuis pas iets mee doen. Je kaartjes zijn prachtig Margriet en je paascreaties die we bij je gemaakt hebben ook! Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...