Pagina's

zaterdag 26 april 2014

Winnaar wedstrijdje

Een paar weken geleden schreef ik een wedstrijdje uit. De opdracht was om geïnspireerd door bovenstaand doosje en met onderstaande beschrijving een creatie naar EIGEN inzicht en creativiteit te maken. Alles mocht. 

Mijn angst dat er misschien wel helemaal geen inzendingen zouden volgen bleek gelukkig al snel volstrekt ongegrond. Pfieuw.Via allerlei digitale wegen kwamen de inzendingen naar me toe!!! Onderstaand in willekeurige volgorde...... (en fingers crossed......ik hoop echt dat ik niemand vergeten ben/gemist heb)
Wauw, wat een boel schitterende creaties en wat een boel diversiteit!!!
Het kiezen van een winnaar was nog best lastig. Na veel vijven en zessen had ik zelf al toch een voorkeur, maar wie ben ik? Het leek me beter/eerlijker om nog wat hulptroepen in te schakelen. Zonder mijn voorkeur kenbaar te maken liet ik mijn man, dochter en scrapvriendin ook een keuze maken. En zonder het van elkaar te weten kozen we alle 4(!) een zelfde winnaar......!!!Een unaniemere (is dat een woord?) beslissing kon er dus niet zijn. Ik laat jullie niet langer in spanning......De winnaar van deze mooie Stampin' Up! stempelset.....

Is geworden......Sylvia!!!Sylvia, van harte gefeliciteerd met je prijs. Jouw creatie was dan ook bijzonder origineel met de verrassende binnenkant. Stuur me even je adres via de mail en dan komt de stempelset z.s.m. naar je toe.Iedereen nogmaals bedankt voor alle inzendingen. Erg leuk om zoveel verschillende varianten op mijn doosje te zien. Ik voel me echt vereerd en dat smaakt naar meer!! (-:
 
7 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat veel inzendingen! Leuk zeg, zoveel variatie ook! Super leuk dat je ze allemaal laat zien, lastig kiezen hoor. Sylvia, van harte met je prijs!

Lees mijn blog eens zei

Wat een leuke creaties zijn er gemaakt!

Colien zei

Wow, dat zijn er veel en een heleboel leukerds! Sylvia, proficiat! Jouw creatie is een cutie!
grtz.Colien

Jacqueline DH zei

Wat een leuke inzendingen en wat een terechte winnaar! Gefeliciteerd Sylvia!

Gr. Jacqueline

Cornelie zei

Leuk idee en wat een onwijs leuke inzendingen! De winnares is echt een cutie, met dat lieve staartje!

Sylvia zei

He wat ikke?!
Wat gaaf :)

Bedankt, ik zat al vol bewondering alle inzendingen te bekijken, zo mooi en verschillend.

Bernardine zei

Gaaf om zoveel verschillende variaties te zien.
Kom maar op met je volgende uitdaging, dan hoop ik ook mee te doen :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...