Pagina's

donderdag 17 april 2014

Pasen + wedstrijdjePasen.....


Helaas heb ik er niet zoveel meer mee. (Behalve die 2e paasdag vrij dan, die kan mijn goedkeuring wel wegdragen.)Alhoewel dat toen de kinderen nog klein waren heel anders was. Op zaterdagavond dekte ik dan alvast de tafel voor het paasontbijt, met 'chique' wijnglaasjes voor de verse jus en overal kleine kuikentjes en voor allebei een pluizig opdraai konijn of kuikentje. Jorg vond dat dan al zo gezellig dat hij de avond van de voren gewoon alvast aan tafel ging zitten....Wacht....ik moet er nog ergens een layout van hebben....Heerlijk vond ik het om de paaseitjes in de tuin te (laten) verstoppen. Mijn man in alle vroegte in zijn pyama naar buiten ging om de eieren te verstoppen, terug naar bed kwam en dan maar afwachten wanneer de eerste vroege vogel van achter het gordijn riep dat "DE PAASHAAS WAS GEWEEEEEEST!!!" Geweldig, dat waren nog eens mooie tijden. Tegenwoordig zijn ze hun bed niet meer uit te krijgen, maar dat is weer een heel ander verhaal.Maar ik dwaal af. Ik wil de eigenlijk een paar paaslabels laten zien die ik gemaakt heb met de Petite Petals stempels en -pons en de Happy Watercolor stempelset. De tag zelf is gemaakt met de Scalloped Tag Topper punch.Wellicht leuk om te laten zien is dat je met dezelfde materialen, maar een ander kleurtje inkt echt een totaal ander label krijgt.
Wat kunnen kleuren dan toch veel doen hè? En aangezien ik niet zo van het gele ben (daarbij moet ik ineens denken aan die gele jurkjes layout van laatst en voel ik direct een naar gevoel naar mijn keel kruipen) heeft deze Pool Party blauwe/groene toch écht wel mijn voorkeur!
Nee ik ga geen discussies meer aan of het nu Pool Party blauw of groen is. Ik zeg dat het blauw is. :-p
Oh ja, vergeet je niet dat er t/m tweede paasdag nog een wedstrijdje loopt? Ik heb al een paar leuke inzendingen gehad. Nog niet héél veel dus statistisch gezien is de kans best groot dat je de prijs (een mooie stempelset) zou kunnen winnen.
Leuk dat je weer langs kwam en een fijne dag nog!7 opmerkingen:

Sientje zei

Super leuke labels! Persoonlijke vind ik de blauwe variant ook het mooiste al is de gele wel een erg leuke voor aan een presentje voor pasen ofzo.

Moest trouwens even glimlachen bij het zien van het bijtje op je paas layout ;)

anja curvers zei

Schitterend margriet en ik ben het met Sientje eens ik vind de " blauwe" ook mooier.

Joke de Wit zei

Prachtig Margriet.Groetjes Joke

aanshobbyd zei

leuke labels hoor!

Ankie vd Polder zei

wat een mooie tags heb je gemaakt. Groetjes, Ankie

Ankie vd Polder zei

wat een mooie tags heb je gemaakt. Groetjes, Ankie

Unknown zei

Salve, si possono avere personalizzate? Costo?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...