Pagina's

zaterdag 12 april 2014

Zeg het met bloemen...


Helemaal verzot ben ik op bloemen. Ik heb dan ook ALTIJD bloemen in huis. Zou het soms iets met mijn naam te maken hebben?
Ik hou van bloemen, ik word er vrolijk van en ik zet ook graag de bloemetjes buiten. Het schijnt zelfs wetenschappelijk bewezen te zijn dat bloemen een positief effect hebben op mensen. Voor mij geldt het in elk geval!En weggeven doe ik ze ook graag.
133432 Burmuda Bay Celebration Add-On kit € 11,95Na maanden (veel te) hard werken had ik eindelijk eens een weekje rust. En daarmee ook de tijd om hier en daar wat 'achterstallig onderhoud' te doen. Het begon met het maken van enkele tasjes en labels met de leuke Celebration Add-On kit van Stampin' Up! om bestellingen in te doen.

Maar al doende bedacht ik dat het veel leuker zou zijn als ik er bloemen in zou zetten.....
Zo gezegd, zo gedaan.In het tuincentrum kocht ik 100 gele tulpen voor slechts € 15.

 

40 hield ik er zelf en de overige 60 zette ik in met water gevulde potjes in de cadeautasjes.

1 tasje vrolijkheid voor de vrouw van mijn baas die haar Please broek (waar zij een dikke kont in had, maar ik natuurlijk niet) aan me gaf. (-;
1 tasje sterkte voor de moeder van een vriendje van Jorg waarbij een vervelende ziekte is geconstateerd.
1 tasje positieviteit voor mijn zusje, gewoon omdat.En toen maakte ik een rondje Veldhoven.Met de gedachten dat geluk de kunst is een boeket te maken met de bloemen waar je bij kunt.Denk daar maar eens over na. (-;Fijne zondag!

6 opmerkingen:

Miranda V zei

Bloemen hebben zeker een positief effect op mijn humeur! Ik word er ook vrolijk van, ze zien er prachtig uit en ruiken heerlijk! Jammer dat ik allergisch ben en duidelijk zelf geen groene vingers heb. Bloemen in huis gaan in no time dood bij mij. :( Dus ik geniet vooral van de bloemetjes buiten, nog meer extra als het net heeft geregend (en alle pollen zijn gedaald. ;-) ) En anders... is het op jouw blog nog altijd een gezellige boek, ha!

Ingrid Reyners zei

Wat een mooie gedachtes allemaal Margriet, en wat leuk om dit in een persoonlijk tasje te geven voor drie mensen die het verdienen. Tulpen zijn mijn lievelingsbloemen, maar ik ben verder geen planten mens dus heb ze nog niet in huis gehaald dit jaar. De tulpen staan je goed en de spijkebroek die je aan hebt is hem dat????? Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

Colien zei

Ben dol op bloemen. Zo dol, dat ik er mijn vak van heb gemaakt :) Na 20 jaar in de bloemenzaak te hebben gewerkt, vind ik momenteel mijn bloemlessen het leukst. En ook thuis lekker aan de freubel of als voorbereiding op de workshops, heerlijk!
Geniet ervan!
grtz.Colien

Anita zei

Wat een prachtige actie weer van jou Margriet.
De ontvangsters zullen er door geroerd zijn!
Schitterend idee zo'n mooi tasje met daarin het voorjaar!

Anne-Marie zei

Hoi Margriet, wat maak je toch een leuke dingen! Ik houd er ook van om de mooie producten van SU op zoveel verschillende manieren te gebruiken.
Ik ga je volgen.
Fijne week.
Groetjes, Anne-Marie
(mooisvanpapier.blogspot.nl)

Unknown zei

Leuk idee Margriet! Wat ben je toch een lieverd. De ontvangers zijn er vast erg blij mee.
Liefs Angelique

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...