Pagina's

maandag 21 april 2014

Vrolijke 2e paasdagEn natuurlijk ook een fijne 2e paasdag toegewenst!


Ik maakte nog enkele paaslabels om aan zakjes met paaseitjes te hangen en bij diverse bestellingen te doen.

 

Het cosy konijntje uit de Baby We've Grown stempelset (zomercatalogus) mocht ik van mijn downline Mary lenen.  Het is echt hartverwarmend hoe de dames uit mijn team voor elkaar klaar staan! Nogmaals bedankt Mary!


Eigenlijk tegen mijn gewoonte in gebruikte ik lieve pastelkleurtjes (de Subtle Collection van SU) en ik moet zeggen dat ik de labels hierdoor wel erg lief en schattig vind geworden.


Het gespikkelde papier dat ik voor de label gebruikt heb is ook van Stampin' Up! en heet Natural White. Dit is gemaakt van gerecyled papier en persoonlijk vind ik het uitermate geschikt als basis voor kaarten en labels, maar niet zo geschikt om te stempelen. Daarom heb ik de tekst 'Thanks' (uit de Hip Hip Hooray Kit) geëmbossed met VersaMark clear inkt en Pool Party Embossing poeder. Dit geeft echt een heel mooi effect. Het papier kost € 9,50 voor 40 vellen A4, maar bij mij ook los verkrijgbaar voor € 0,25 per vel.Tot slot nog even een herinnering. Mini-doosjes n.a.v. mijn wedstrijdje kunnen nog tot uiterlijk 0.00 uur vannacht digitaal worden ingezonden. Dus als je nog wat tijd over hebt vandaag, doe dan vooral nog mee! Je kunt er een leuke stempelset mee winnen.3 opmerkingen:

Joke de Wit zei

Prachtig gemaakt margriet.groetjes Joke

Ilse zei

Ik vind ze zo schattig die konijntjes !!
Groetjes
Ilse

Margot zei

die konijntjes stelen de show!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...