Pagina's

zondag 27 april 2014

Koning B

Vrijdagavond -koningsavond/nacht- hielden we weer eens een familie B reünie.Gelukkig hoefde ik hem niet te organiseren dit jaar, mijn zusje was o.a. het haasje waarover ik vorig jaar een blogberichtje schreef.Wel, omdat het het koningsnacht was zat er een oranje tintje aan de avond. Vooraf verklapte mijn zus wat ze allemaal had bedacht dit jaar: de dames zouden bij binnenkomst een oranje hoedje krijgen, de mannen een pet, we zouden een koninklijke Bingo doen en het spel 'petje op/petje af'. Dit alles uiteraard onder het genot van een oranje Bitter, heel veel Biertjes en schalen vol BitterBallen!Stempelset: Morning Post Alphabet (die er wrs uit gaat)
Om de hoedjes en petjes een beetje op te fleuren plakten we er een B op. Er waren leuke prijsjes te winnen en er was ook een troostprijs. Maar of je daar nu zo blij mee moest zijn.........Als troostprijs werden 4 leden van de familie gekroond tot koning B en kregen de twijfelachtige eer de reünie de volgende keer te mogen organiseren! (Of ze nou willen of niet).

Mijn Broertje Bert was er blij mee en heeft zijn kroontje de hele avond opgehouden.Ach ja....we waren weer een avondje van de Bank af zullen we maar denken! (-;

(Niet dat ik ooit op de Bank zit overigens).
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...