Pagina's

donderdag 5 juni 2014

Fijne VaderdagOh oh ooooh, wat heb ik toch een schik in de berichtjes die jullie achterlaten op mijn vorige twee  posten en op mijn Creatieve Facebook pagina. Ik zie het helemaal voor me.......Al die dames (heren komen hier niet volgens mij) -al dan niet met een leesbril op het puntje van de neus- een beetje voorover gebogen en wellicht nog met behulp van het pijltje van de muis, om die kleine bloemetjes te tellen. LOL, daar doe ik het voor. (-:Maar nu de hoogste tijd voor iets nieuws uit de nieuwe catalogus!Als demonstratrice heb ik het voorrecht om een beperkt product-aanbod te pre-orderen uit de nieuwe catalogus. Nou je snapt; dát laat ik me geen 2 keer zeggen.Zo bestelde ik een setje baby-stempels, incl. dies. Eigenlijk heb ik helemaal niets meer met baby's, maar zoals je ziet is deze set echt niet alleen voor baby's geschikt.
Behalve de stempelset en dies gebruikte ik ook de nieuwste kleuren inkt en papier. Zijn ze niet prachtig? Ik zit hier echt met een smile-van-oor-tot-oor achter mijn laptop, want ik ben als een kind zo blij met mijn nieuwe spulletjes.Je ziet, het demo-schap brengt me nog steeds heel veel leuks. Lijkt het je leuk om ook demonstratrice in  mijn team te worden, en te profiteren van alle voordeeltjes, neem dan gerust contact met me op. Je kunt het gewoon vrijblijvend proberen. De enige verplichting die je hebt is een zelf uitgekozen starterspakket af te nemen. Dat kan nu al voor € 65. Je mag dan producten t.w.v. € 70 uitkiezen, óók al een beperkte keuze uit de nieuwe catalogus en incl. een gratis stapel nieuwe catalogi. Kies je voor een starterspakket van € 129 dan mag je zelfs voor € 175 producten uitkiezen! En als na een aantal maanden blijkt, dat het demonstratrice zijn je niet bevalt -wat ik me uiteraard niet kan voorstellen- dan val je gewoon weer uit. Geen boetes, geen kleine lettertjes, zo simpel is dat!Mooier kunnen we het niet maken. Ik zeg doen!


5 opmerkingen:

Miranda V zei

Wat een leuke spulletjes! Inderdaad mooie kleuren ook. Ik ga zo even tellen hoor! ;-)

Unknown zei

Wat leuk Margriet!
Liefs Angelique

Joke de Wit zei

Wat mooi gemaakt Margriet.Groetjes Joke

Colien zei

Heel leuk, het is een vrolijk kaartje! En inderdaad, heb (weliswaar zonder leesbril) met m'n neus op het scherm zitten tellen. Volgende keer even netjes naast elkaar neer leggen, hoor ;)
grtz.Colien

Marijke zei

Wat een leuke kleuren en mooi kaartje!!

Groetjes,
Marijke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...