Pagina's

donderdag 26 juni 2014

Octo...

Verfoeid heb ik hem, die Octo uit Sponge Bob. Eigenlijk verafschuwde ik die schreeuwerige figuren uit de tekenfilm allemaal, maar Octo in het bijzonder, omdat hij altijd zo negatief en chagrijnig is. (Mijn zoon dacht daar helaas anders over.)
Octopus Paul -die de WK-wedstrijden 4 jaar geleden wist te voorspellen- daarentegen vond ik een stuk aardiger.Totdat hij Spanje in de finale liet winnen van Nederland.....Toen vond ik ook hem een stuk minder en had ik graag diezelfde avond nog gefrituurde inktvisringen van hem gebakken!
Hoe dan ook, aan deze vriendelijke inktvis uit de nieuwste Sea Street stempelset van SU heb ik tot nu toe niets negatiefs kunnen ontdekken.
 

Sterker nog; ik vind hem een schatje!!En hij is vanaf 1 juli te bestellen.Mocht jij je wensenlijstje met spulletjes uit de nieuwe catalogus al klaar hebben liggen, geef het dan vast aan me door. 1 en 4 juli ga ik weer bestellen en dan heb je het nog voor mijn vakantiebreak in huis.

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Cute is 'ie zeker. Ik wil graag alles uit de catalogus bestellen! Oh wacht, dat staat mijn portemonnee niet toe... hmmm, toch maar eens keuzes maken dan hé. ;-)

Ilse zei

Het is inderdaad een schatje !! ( ook het eendje van je vorige post ;-) ) . Ben toch echt een fan van jou stijl .
Groetjes Ilse

Joke de Wit zei

Ohh die is grappig Margriet.Groetjes Joke

Marianne Schut zei

Hai margriet, wat een schatje weer! Begin deze stempelset steeds leuker te vinden....een hoog hebgehalte zeg maar, hihi! Liefs marianne

Gerdine zei

Heel cute!

Marianne Louise zei

aw, super schattig die Octo met zijn wiebelogen. Mooie kleuren combo ook.
groetjes Marianne

trudelmj zei

Very nice, Margriet :-)

Helen zei

Hij is LEUK!
Groetjes

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...