Pagina's

zondag 15 juni 2014

Swaps Stampin' Up! dagGisteren was het dan zo ver; de jaarlijkse Stampin' Up! dag voor alle Nederlandse demonstratrices.En na weken van voorbereiding kan ik dan eindelijk de gemaakte swaps laten zien.


Nog niet zo lang geleden Ooit nam ik me voor het mezelf NOOIT MEER zo moeilijk te maken bij het maken van swaps en vroeg ik jullie mij vooral aan deze blogpost te herinneren als het weer eens zover was.De vraag is dan ook; waarom deed niemand dat?!?!?!?!!? $%^&*())(*&^%$#@#$%^&*
Hoe dan ook..... mijn intentie was een niet al te bewerkelijke swap te maken, maar die wel aan de veel te hoge eisen van de Directrice van Bij Margriet zou voldoen. Allé, hoe moeilijk kan dat zijn als je dat zelf bent? Ik verzon een swap, wist 2 maanden geleden al precies hoe ie moest worden en maakte ruim op tijd een proto-type.Zo gezegd, zo gedaan ofwel een pies-of-keek, stelde niks voor, de Directrice vond het goed en ze bestelde 100 zakjes Margrietjes zaadjes. So far, so good!

 


Ik begon vol goede moed, écht heel erg op tijd dit keer. Maar amai.......1 swapje of 100..... Dat maakt toch wel een verschil......
 

Ik stempelde, ik plakte, ik rilde, ik knipte, ik printte, ik vloekte, ik ponste, ik tekende en ik sneed, ik vouwde en ik vloekte nog meer en ik knipte nog meer en rilde nog meer en plakte nog meer.....-en af en toe kwam de Directrice en iemand van de Keuringsdienst van Waren (in de vorm van Noppes) langs om de boel te inspecteren en samen goedkeurend te knikken- 
en ponste NOG MEER en ik kreeg er bijna weer een tennisarm van en ik......
#$%^&*()_)(*&^%$#@#$%^&*( 
Even voor de statistieken. Weet je wat het maken van 100 van deze swaps betekent?

 • 100 mapjes op maat snijden
 • 200 lijnen rillen
 • 100 bijtjes stempelen
 • 100 bijtjes met de hand uitknippen
 • 200 vleugeltjes stempelen (wat tja, met 1 vleugel kunde nie vliegen hè)
 • 200 vleugeltjes met de hand uitknippen
 • 200 vleugeltjes plakken
 • 300 3d-foampjes aanbrengen
 • 100 wiebeloogjes plakken (vond het zo zielig alstie niks zag)
 • 100 paddenstoelen (ofwel lieveheersbeestje huisje) stempelen
 • 100 paddenstoelen met de hand uitknippen
 • 100 paddenstoelenstammetjes (het lijfje van een vlinder) stempelen
 • 100 paddenstoelenstammetjes met de hand uitknippen
 • 100 graszoden ponsen
 • 100 bloemetjes ponsen
 • 100 dotjes in de bloemetjes plakken
 • 100 stickers plakken
 • 100 teksten stempelen
 • 7000 (!) witte streepjes zetten
 • 100 mapjes vouwen
 • 100 bijtjes plakken
 • 100 bloemetjes plakken
 • 100 paddenstoelen plakken
 • 100 zakjes bloemzaad vastnieten
 • 100 graszoden inzaaien opplakken En misschien ben ik nog wat vergeten ook.Ik had het geluk dat Marie-Claire me geholpen heeft met de bijtjes en vleugeltjes en paddenstoelenstammetjes knippen, maar dan nóg had ik er na 65 swaps meer dan genoeg van!! Ik ben ermee gestopt. Alles ligt gestempeld en geknipt klaar, zodra ik er weer zin in heb maak ik ze af en gaan ze met de klantenbestellingen mee.
Maarrrrrrr........ al met al was ik wel héél blij met het resultaat!  ((-:

 


De moraal van het verhaal?
Ut kost wa, mar dan hèdde ok wa, zoals wij hier in Brabant zeggen!

Enne......Roodkapje Margriet ging gisteren vol goede zin en met een mandje vol met vrolijks naar de Stampin' Up! dag en leefde nog lang en gelukkig.
(Nee,dit zijn er geen 65; ik had er eerder al een boel geruild/weggegeven.)

En de Directrice??
Die heb ik het bos ingestuurd!!!
Fijne zondag nog. (-: xoxo

22 opmerkingen:

Clarle van der Lugt zei

Margriet wat ben je een bijzonder mens met de mooiste swaps. Gisteren was weer super.xx

Anoniem zei

Oh Margriet wat super leuk! Echt leuk hoe je het gemaakt en vooral geschreven hebt. Ik kan mij helemaal inleven in wat een $%%$#% het geweest moest zijn.

Groetjes Bianca

Je@net zei

Oeps....wat een werk, Margriet. Maar wat een geweldig eindresultaat. Schouderklopje verdient, hoor!
Ziet er sper gaaf uit.
Fijne zondag!

Miranda V zei

Margriet, ik verklaar je voor gek. Nee, gestoord. Deze swap is echt van de zotte door alle priegels en het eindeloze uitknipwerk. Het ziet er fantastisch uit, dat wel, maar jouw perfectionisme..... oeioeioei! Maar wel goed van je dat dit je laatste mega uitgebreide eigenlijk niet te doen swap is in deze getalen. Toch?! ;-)

José zei

Hoi Margriet,
Ik weet wat je bedoeld! Maar 100 is inderdaad wel heel veel. Ik heb het bij 30 gehouden!
Maar jouw swaps waren wel SUPER!
Gr. José

Annes Art zei

Je had het ons eerder moeten laten weten, dan hadden we natuurlijk met z'n allen geholpen:0)!!!

Marijke zei

Petje af voor jou, wat een priegelwerk joh. Maar het resultaat mag er zijn, een geweldig mooie en originele swap!
Groetjes,
marijke

Judith Liefting zei

Oh die was leuk Margriet! En dan hebben we niet geswapt :(
Ahhhhh

Miriam zei

Oh, oh wat heb je er weer een werk van gemaakt! Maar ik ben heeeel blij met je mooie swap! De margrietjes ga ik eens lekker zaaien, kan ik elke dag nagenieten (na-margrieten, haha!) van je swap!

Colien zei

Tja, je ging wat rustiger aan doen, toch?!.........
Hihi, da's ff niet gelukt, zeg maar :)
Maar het ziet er weer toppie uit, mooi gemaakt, stuk voor stuk voor stuk voor stuk... etc.!
grtz.Colien

Unknown zei

Wat ben je toch een geweldig mens! Ik geniet ervan om op jouw blog te kijken en krijg weer een brede grijns op mijn gezicht!
Echt top gedaan!!! Het was leuk je weer even gezien te hebben! Tot snel
Liefs Angelique

Ellen zei

Wat een werk! En wat een geweldig resultaat! Ik zou die directrice toch nog maar een kans geven ;)
Fijne avond, Ellen

Judith zei

Wat een superleuke swaps heb je gemaakt. Maar ik kan me voorstellen dat hier heel veel tijd in is gaan zitten. Wat een werk zeg! Ik kan me voorstellen dat je ze toch uiteindelijk niet alle 100 gemaakt hebt.
Fijne avond!

Groetjes Judith

Marie-claire zei

Wat een geweldig verhaal weer, ze zijn SUper gaaf!!

Groetjes Marie-Claire

Diane zei

Prachtige swaps! Veel werk maar echt de moeite!!
Groet Diane (België)

Unknown zei

Wat een gezellig verhaal en wat een groots resultaat. Echt top. Ik was er niet maar heb nu op deze manier mee kunnen genieten. Bedankt daar voor. Groetjes,Gonny

Mary zei

Ooooohhhh wat zijn ze weer echt GAAF en echt MARGRIET!! En wat heb je de lat weer hoog gelegd voor jezelf!! Tja......een directrice moet wat, toch?
Groet Mary

Maartje zei

Wat heb ik een schik om je verhaal! Gelukkig ben ik niet de enige die het altijd weer te moeilijk maakt... Lastig hé, om aan je eisen te voldoen?! Maar het resultaat is wel héél erg leuk geworden!! Groetjes, Maartje

Marlies zei

Ik ben er hartstikke blij mee en heb je al gezegd dat ik hem zuinig bewaar, hij is zó leuk! Een hels karwei, zeker in zulke grote aantallen. Ik denk dat ik het bij de 10e al beu was geweest... Nou, misschien had ik er nog net 15 gehaald, maar dat betwijfel ik... Krijg je zo nog nieuwe demo's ingeschreven, die schrikken zich kapot als ze dit lezen :) Lieve groetjes, Marlies

Marianne Schut zei

Hai margriet, een super verhaal weer! Leuk om te zien hoe deze geweldige swaps tot stand zijn gekomen. Enne...super lief dat ik er ook eentje heb gekregen. Dikke knuf marianne

Stempelacademie met Cindy zei

Het waren supermooie swaps, helemaal de moeite waard en helemaal in Margriet-stijl, uniek dus..;)
Nou ja... 100 of duh..; 65 is niet meer zo unike... Maar je weet wel wat ik bedoel! ;) :p

anja curvers zei

Hi,hi, Margriet je moet echt schrijfster worden misschien als je straks met pensioen gaat kun je je memoires schrijven, proessttt. Maar wat een werk ze maar zoals je al zei dan hedde ge ook wa. Schitterend.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...