Pagina's

dinsdag 17 juni 2014

Winnaars bekend + naamkaartjeIk weet het, ik weet het, ik moet de winnaars van de give-aways nog bekend maken.Allereerst het juiste aantal geponste bloemetjes was 104. Ik heb me rot gelachen om jullie reacties.Niemand raadde het aantal goed in de reacties..... Dat wil zeggen.......één iemand stuurde me een mailtje met het goede aantal, maar dat gelooft vast niemand )-: De notaris en jury hadden er bijna slapeloze nachten van.......Wat is immers de definitie van een 'berichtje achterlaten? Ik bedoelde natuurlijk onder het het blogbericht! Zij besloten naar rijp beraad dat deze mail van Janny niet meetelde. Er zaten wel een aantal reacties heel dicht bij het juiste antwoord, dus trok ik een lootje onder deze 3 dames. Als winnaar kwam Miranda uit de bus. Miranda mail me svp je adres door en dan komt dit setje z.s.m. naar je toe.
Voor Miranda

De Janny die me mailde krijgt deze leuke Stampin' Up! Rotery stempel troostprijs van me! Ik neem hem volgende week mee Janny.

Voor Janny


Oké, klaar nu met vervelend voelen -> de volgende keer de spelregels duidelijker vermelden!De winnaar van het verjaardagsetje is Linda! Linda mail me je adres even en dan komt het pakketje z.s.m. naar je toe.Voor LindaOh ja, degene die zich afvroegen waarom ik j.l. zaterdag geen naamkaartje droeg.....
Dat lag nog thuis op tafel.........Muts!
5 opmerkingen:

Miranda V zei

Whieeeeehoeeee! Wat gaaf dat ik het pakketje heb gewonnen! Ik heb aardig wat moeite gedaan om het juiste aantal proberen te raden haha. Ik lees veel blogs op mijn mobiel, maar op dat kleine schermpje kon ik natuurlijk niet fatsoenlijk tellen. Dus de volgende dag op de laptop de foto geopend in paint, uitvergroot en daar elk bloempje met een rode streep afgevinkt. Ja echt! En toen telde ik er 102, met in mijn achterhoofd dat er best nog wel eens één of twee achter de poes verstopt konden liggen. Deze zag ik niet op de foto, dus ik gokte toch maar op 102. Ik ben super blij, ik ga je mailen! Janny en Linda, jullie ook gefeliciteerd met jullie prijsjes. En ooooh, wat zonde dat je je leuke naambordje was vergeten! :(

Linda Visser - van der Velden zei

Nou ik weet niet of mijn vorige berichtje nou gelukt is, dus nog een keertje. Ik ben superblij met mijn set! Echt gaaf! Ik heb je gelijk gemaild. Andere dames ook gefeliciteerd! jammer dat je je naamkaartje vergeten was, hij is echt heel leuk geworden!

Judith zei

Gefeliciteerd, Miranda en Linda!
Ach wat jammer van het naamkaartje, maar was die eigenlijk wel echt nodig?? Voor mijn gevoel kent i-e-d-e-r-e-e-n Margriet Creatief.
Positief dan (-:

Unknown zei

Aaahhhhh, je naamkaartje was helemaal in stijl! Dan gebruik je hem volgende keer maar hoor!
Liefs Angelique

Ellen zei

Wat gaaf Miranda, dat je hebt gewonnen! Ik was warm (vind ik zelf) met 111. Janny en Linda, natuurlijk ook gefeliciteerd!
Groetjes, Ellen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...