Pagina's

woensdag 4 juni 2014

Werk in uitvoering + wedstrijdjeVolgende week is het weer het jaarlijkse Stampin' Up! Regional Event.Ooh la laaaa...... Voor velen is het de eerste keer, anderen hebben het al een keertje eerder meegemaakt, maar hoe dichter het Event nadert hoe hoger de spanning stijgt..... Wie gaat er? Wie rijdt er met wie mee? Met hoeveel mensen zullen we zijn? Oh, komt die ook? Hoeveel swaps zullen we maken? Mag dit? Mag dat? Is dit wel goed genoeg? Wat zouden we te horen krijgen? Gaan we ook iets creatiefs doen? Zouden we misschien die allernieuwste NEDERLANDSE stempelset krijgen als goodiebag? Etc. etc....... Wat er ook gaat gebeuren, ik laat het allemaal maar lekker over me heen komen en ga genieten van het dagje uit. (-:Maar ondertussen ben ik volop aan het werk. Of aan het tuinieren eigenlijk..... Ik heb inmiddels een meterslange grasmat, om precies te zijn van 2,6 cm hoog en zo glad als een biljart. (Daar kunnen ze in de A'dam Arena nog wat van leren.) Ik heb mijn tuintje volop gemest en door de malse buien van vandaag schieten de Margrieten werkelijk als paddenstoelen uit de grond. Of moet ik zeggen de Margrieten én paddenstoelen schieten uit de grond.....? Mijn bijenpopulatie is inmiddels gegroeid tot ongekende proporties en Noppes speelt uiteraard voor opzichter en houdt de boel nauwlettend in de gaten. 


Een gemeentelijke opzichter moet ik eigenlijk zeggen; ze voert weinig uit. (-;

 Met andere woorden......ik heb het er maar weer druk mee.Maar wel leuk!En nu ik zo naar die foto kijk denk ik..... Hoeveel bloemetjes zou ik inmiddels eigenlijk uitgeponst hebben?Tja, da's een goeie......Denk jij het te weten, laat dan een berichtje achter! Degene die er het dichtste bij zit én volger is van mijn blog krijgt van mij dit leuke Stampin' Up! pakketje. Gewoon, omdat ik er zin in heb. Uiteraard met een originele-enige-echte-collector's-item-Bij Margriet-swap. Meedoen kan tot en met zondag 8 juni. Daarna maak ik de winnaar bekend. Zijn er meerderen met het goede antwoord dan loot ik.
Ps. Ik ga zo tellen. Lijkt met toch wel handig om te weten, voordat ik verder ga.

 

22 opmerkingen:

Intruderlady zei

Wat een leuke wedstrijd.

Ik gok op 100 bloemetjes. Ze zijn prachtig.

Lieve groetjes,
Kitty

Mechi zei

Het zijn er 63, precies!?

Joke de Wit zei

Wat leuk Margriet ik gok op 98.Groetjes Joke

Anita zei

Ik ga nog een gokje wagen......163!
Ut ister wel gezellig be jou in oewe tuin!

JoJo zei

ik gok op 77

Stempelacademie met Cindy zei

Een gokje: 95?

Monique zei

Je hebt het er maar weer druk mee, ben reuze benieuwd naar het resultaat. Ik denk dat je toch wel al 140 bloemetjes hebt liggen, hoeveel heb je er nodig dan?

Ellen zei

Staan ze echt allemaal op deze foto? Dan zijn het er 111!
Fijne dag, Ellen

Margriet Post zei

Wat leuk. Ik denk 126.

Unknown zei

Persoonlijk vind ik 99 wel een mooi aantal! Groetjes, Rennie

Maartje zei

Laten we er een rond getal van maken: 100 ;)

Astrid zei

Ik ga voor 83!

Groet
Astrid

Martine zei

Ik zou zo zeggen het zijn er 87.
Veel succes ermee!
Groetjes Martine

Adriana zei

Hi, hi, en wij allemaal als een malle tellen... Volgens mij zijn het er 106.
Ben benieuwd.
Groetjes Adriana

Detje zei

Doe ik mijn huisnummer 154

Groeten Detje

Marijke zei

Wat een bijzonder leuke bloempjes en ik gok 102 stuks:)Succes ermee!
Groetjes,
Marijke

Colien zei

Ik vermoed dat het er 165 zijn...
grtz.Colien

Mariken zei

Nee hoor...ik denk dat het er 78 zijn...
Groetjes, Mariken

Miranda V zei

Hahahahaha, en wij tellen joh. Ik speciaal op de laptop, omdat het op mijn mobiel geen doen was. Nou ehh... het zijn er iig heel veel. Ik gooi 't op 102!

Matty zei

Ik denk dat het er 98 zijn.

Groetjes Matty

Ps Ik geniet altijd van je super mooie creaties

Sylvia zei

96 stuks hihihi wat een idee omdat te vragen :)

Judith zei

Wat leuk bedacht! Ik denk 75

Groetjes Judith

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...